|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кафе бар "Рингераја"
16.6.2009 14:43:32   
mami
Агнес...мила, па ни се губиш...до каде е процедурата? информирај не...а и уклучи ни се во дебатите па ни фалишuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 576
16.6.2009 14:54:56   
agnes77
Јас вас пратим, само пошто не знаем македонски јазик, ја пишувам нешто на пола и то није баш убаво
код нас нисшта ново, ми се спремамо, да на годишнји одмор долазимо во Македонија: Скопје, Гевгелија, Битола, Охрид. Такав је план, да запознамо Македонијаuser posted image

Процедурата е у теку, само баш се не зна КАД стижемо до краја. Али едан ден све ово чеканје биде само успомена...тако, да остајем оптимистuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 577
16.6.2009 14:58:21   
mami
ич да не се секираш зошто пишуваш по пола, па мораш да научиш некако нели?! а кога доаѓате? супер, ајде јави се, ке се видиме, ке се запознаеме конечно...

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 578
16.6.2009 15:05:37   
denicka
ze i mene da mi cuvate edna casa ama za ponataka sega nesmeam primam inekcii. imenjacke, da ti kazam od iskustvo da si pies samo caj od brusnica. ni uvin ni nisto. i za bubrezi i za infekcii. i jas taka bev. ama sekoj den barem pola litar caj vo tekot na denot. se nadevam ke pomogne kako na mene poz
luge dajte nesto da se oladime user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 579
16.6.2009 18:07:21   
Палешка РР
Освежувањееееее....

user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 580
17.6.2009 17:47:31   
denicka
lele Paleska kako mi dojde dobro limonadava da znaes. mnogu mi e toplo. moze pokasno jas da castam user posted image koga ke zaladi? koj e za neka poveli

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 581
19.6.2009 23:35:22   
mami
user posted image user posted image user posted image Denicka ајде да наздравиме за повторното наоѓање, не сум за кафе сега, ама едно парче од ова добро би ми дошло..ајде сите кој е за многу калории во кратките часовиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 582
19.6.2009 23:44:18   
mami
мами ја тепа несоница...и се јаде а ја мрзи да се симне до доле да земе нешто конкретно па само бута ресаниuser posted image ајде некоја журка  да правиме..кој е за молам да крене рака (во случајов да пишеuser posted image )

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 583
19.6.2009 23:46:04   
mami
http://www.youtube.com/watch?v=a6foFKGTWfQ ова е нешто од моја добра другарка која студира во Виена, ужасно ми фали, ама ги прави најубавите кратки, анимирани филмови..те сакам Тинке

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 584
20.6.2009 19:37:00   
denicka
stvarno dobro filmce . poglednete go!!!

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 585
20.6.2009 19:39:42   
Еца
Да, да јас денес просто се изненадив, само немав време да го коментирам.Едноставно некои луѓе имаат дарба за одредени работиuser posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

Непосредна врска до пораките: 586
21.6.2009 9:22:25   
mami
колку да знаете, девојката има само 21 годинаuser posted image user posted image user posted image просто ја обожавам, а вашите критики ке и бидат пренесениuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 587
21.6.2009 12:25:30   
denicka
ajde sega site sto ne se raspolozeni (i raspolozeni) na po edna solja kakao od mene, malku da ni se krene hormonot za sreka, moze? user posted image  user posted image  user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 588
21.6.2009 12:29:19   
mami
мореееее дај ти по некој пакет милка, не какако...или некој кроасан со крем- гарант имате таков во пекараuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 589
21.6.2009 12:31:27   
Еца
user posted image Баш ми е криво што ќе ве напуштам, но еве ми дојдоа гости, ве напуштам, се надевам брзо ќе се вратамuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 590
21.6.2009 12:32:22   
denicka
moze i toa samo da se raspolozis. sto i da e, samo kazi user posted image  krem marmalad......eeeej sto imame edni mnogu ubavi lisnati so marmalad i mak. sega site zemeti si po edno a ako pra vite doma nesto so marmalad obavezno stavete makce, super vkususer posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 591
21.6.2009 12:34:09   
mami
одам јас со Лука да измерам некоја улица, се враќаме за едно саат два

Непосредна врска до пораките: 592
21.6.2009 12:34:52   
katence
moze moze pravi eve  jas uste utrinskoto kafe samo sto go zavrsiv user posted image
Inace site doma uste sme po pizami user posted image duri sega vidov kolku doslo saat.

Непосредна врска до пораките: 593
21.6.2009 12:35:51   
mami
aaaa кај мене дома, такви работи не смее, стануваш и толку од пижамите..за жал..јас би си го поминала цел ден така

(Одговор на членот katence)
Непосредна врска до пораките: 594
21.6.2009 12:39:21   
katence
kolku pati se slucilo nekoj da dojde a nie uste vo pizami user posted image sega vise site znaat deka sme mrzlivi za vikendi i ne doagaat user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 595
21.6.2009 13:25:01   
Еца
user posted image еве ме! user posted image Гостите отидоа да прошетаат , па јас назад во барот, ајде има некој да ме дружи?user posted image Не, не почекајте пред пицата морам да се напијам  едно user posted image од сабајле не сум пиелаuser posted image  

(Одговор на членот katence)
Непосредна врска до пораките: 596
21.6.2009 13:28:34   
denicka
lele eli kako me pogodi so picava,ja obozavam. sekoj den si jadam na rabota user posted image   user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  ama e vkusnaaaaa a sega otidov i jas da pijam edno user posted image
samo kazi mi od kade gi vadite ovie smeskovci???

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 597
21.6.2009 13:33:28   
Еца
Еве Деничка тука имам поставени неколку линка со смајли

http://www.ringeraja.mk/forum/%D0%9B%D0%B8%D0%BD%D0%BA_%D0%B7%D0%B0_%D1%81%D0%BC%D0%B0%D1%98%D0%BB%D0%B8/m_106/tm.htm

Непосредна врска до пораките: 598
21.6.2009 13:47:52   
mami
може едно огромно парче за мене? ми се јаде ми се плаче..ке си правам лазањи сега, кој сака бујрум

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 599
22.6.2009 8:29:29   
mami
мами се извинува ама едно време ке ја нема...ке одмори од се...неможе веке да прави ништо, животот и е хаос, бракот и е хаос, и за да не го пренесува пошироко, ке оди да се затвори некаде и да не излегува едно година дена

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 600
Страница:   <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?