Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ајде на кратко ја однесов Мартина во градинка, ве дружев малку вас, па бев на клиника на имунологија за да прими Мила вакцина, па потоа бевме на чорба, па малку дома, па низ Бисер, па дома, па ги земав децата од градинка и еве сега да искористам некоја минута за работа и пријатна дружба со вас мили мои, ми треба релаксирање, а само вие тоа го можете.
Е па конечно да седнам да видам што има ново денес...Цел ден денес имам гости,кои си отидоа во 16,30,завршив со садовите и сега сум на РР,да видам што муабети правеле денес моите РР-ки...
Уф денес каква пешадија сум мавнала...со бус прво до центар, па до факс да бркам изгубени пријави, од факс до капиштец пешки, па назад до центар...шеткарање низ трговски...и после се најдов со Лука и на мцкање малку...а чудно ич не се осекам изморено дека пешачев
И мене ми беше супер имав гости ми беше свеки на гости после еден месец. Цел месец се немавме видено и денес на ручек ми беше но ме изненади со кесите полни дојде што за дома а највеќе за Моника. Па моабети што да ви кажам но добро пројдов ме изненади.
Super:) dvete zenski ludo se zabavuvavme, utroto bevme na burek sto nie voobicaena procedura veke nekolku meseci , vo nedela da jademe burek za dorucek, pa igravme, bevme vo igroteka na rodenden...super:)