Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Јас вас пратим, само пошто не знаем македонски јазик, ја пишувам нешто на пола и то није баш убаво код нас нисшта ново, ми се спремамо, да на годишнји одмор долазимо во Македонија: Скопје, Гевгелија, Битола, Охрид. Такав је план, да запознамо Македонија
Процедурата е у теку, само баш се не зна КАД стижемо до краја. Али едан ден све ово чеканје биде само успомена...тако, да остајем оптимист
ич да не се секираш зошто пишуваш по пола, па мораш да научиш некако нели?! а кога доаѓате? супер, ајде јави се, ке се видиме, ке се запознаеме конечно...
ze i mene da mi cuvate edna casa ama za ponataka sega nesmeam primam inekcii. imenjacke, da ti kazam od iskustvo da si pies samo caj od brusnica. ni uvin ni nisto. i za bubrezi i za infekcii. i jas taka bev. ama sekoj den barem pola litar caj vo tekot na denot. se nadevam ke pomogne kako na mene poz luge dajte nesto da se oladime
Denicka ајде да наздравиме за повторното наоѓање, не сум за кафе сега, ама едно парче од ова добро би ми дошло..ајде сите кој е за многу калории во кратките часови
мами ја тепа несоница...и се јаде а ја мрзи да се симне до доле да земе нешто конкретно па само бута ресани ајде некоја журка да правиме..кој е за молам да крене рака (во случајов да пише )
http://www.youtube.com/watch?v=a6foFKGTWfQ ова е нешто од моја добра другарка која студира во Виена, ужасно ми фали, ама ги прави најубавите кратки, анимирани филмови..те сакам Тинке
moze i toa samo da se raspolozis. sto i da e, samo kazi krem marmalad......eeeej sto imame edni mnogu ubavi lisnati so marmalad i mak. sega site zemeti si po edno a ako pra vite doma nesto so marmalad obavezno stavete makce, super vkus
еве ме! Гостите отидоа да прошетаат , па јас назад во барот, ајде има некој да ме дружи? Не, не почекајте пред пицата морам да се напијам едно од сабајле не сум пиела
lele eli kako me pogodi so picava,ja obozavam. sekoj den si jadam na rabota ama e vkusnaaaaa a sega otidov i jas da pijam edno samo kazi mi od kade gi vadite ovie smeskovci???
мами се извинува ама едно време ке ја нема...ке одмори од се...неможе веке да прави ништо, животот и е хаос, бракот и е хаос, и за да не го пренесува пошироко, ке оди да се затвори некаде и да не излегува едно година дена