|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Минатата ноќ
1.2.2010 11:59:39   
Весна
Блазе си ти!

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 176
1.2.2010 12:02:58   
profesorica
ееее епа греотка сум и јас 20 месеци станував како да имам бебе али ноќеска станав само еднаш и тоа кратко.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот Весна)
Непосредна врска до пораките: 177
1.2.2010 12:07:30   
Cacko
sefte i napraiv finta na Elena namesto da cica koga se budese i davav sokce i super projdovme,malce kenkase ali petka u sporedba so drugi veceri

Непосредна врска до пораките: 178
1.2.2010 12:11:57   
Iva
Јас утепана си легнав, цел ден со гости, после вечерта расчистување и кога легнав заспав како заклана,

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 179
1.2.2010 12:19:28   
BEBICA
E mili moi minatata nok za mene i mm bese nezaboravna.
Posto bevme nekolku dena na planina smestini vo apartmance ako koliba no mnoogu ubava so kamin ogince jas svariv cajce so med no dodadov i malku Ruuuumuser posted image user posted image user posted image
A mm posto mnooogu retko pie go zeznav i mi vika lele kolku ubav caj od sto e a ja mu vikam travavrot od planinava mi go dae posto kupuvavme planinski caj i on poveruva.
Taka romanticnata nok vo dnevnata soba pokraj kaminot bese mnooogu ubava i nezaboravna dobro sto Moni spiese cela nok vo drugata soba.user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот Iva)
Непосредна врска до пораките: 180
1.2.2010 12:22:01   
Cacko
bravos za tebe bebicauser posted image

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 181
1.2.2010 12:24:35   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cacko

bravos za tebe bebicauser posted image

Bravo za cajot so rumot a.user posted image user posted image user posted image user posted image Lele kolku sum losaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 182
1.2.2010 12:28:47   
profesorica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 183
16.2.2010 8:14:57   
profesorica
конечно да не се разбуди Дамјан-прво будење во 5 минути до 6user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 184
16.2.2010 8:45:07   
profesorica
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

конечно да не се разбуди Дамјан-прво будење во 5 минути до 6user posted image user posted image user posted image

ама тоа можеби дека беше уморен и истрчан од гостите претходно- инаку на гости ни беа Христинантонио со Антонио и сопругот и супер си пројдовме

Непосредна врска до пораките: 185
16.2.2010 8:48:45   
ripce

какво будење, син ми легнува во 22-23 часот со 300 мл и спие до 10, не се буди во текот на ноќта... Можеби на возраста на Дамјан и тој ќе се будиuser posted image user posted image user posted image

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

Непосредна врска до пораките: 186
16.2.2010 8:50:43   
profesorica
ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce

какво будење, син ми легнува во 22-23 часот со 300 мл и спие до 10, не се буди во текот на ноќта... Можеби на возраста на Дамјан и тој ќе се будиuser posted image user posted image user posted image

блазеси ти, ама најверојатно додека не осетиш не знаеш како е да ти се буди на секој саат,КАКО БЕБЕ-Дамјан се буди така откако е роден, не сменил.Ноќеска преспа.ајде дај боже да не е случајност!!!

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 187
16.2.2010 8:51:16   
mami
Си заспав со Лука уште во 9, ко што бев уморна од претходните денови и преводот ми дојде убаво да си се наспијам и одморам очи

Непосредна врска до пораките: 188
16.2.2010 8:52:55   
ripce

ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce

блазеси ти, ама најверојатно додека не осетиш не знаеш како е да ти се буди на секој саат,КАКО БЕБЕ-Дамјан се буди така откако е роден, не сменил.Ноќеска преспа.ајде дај боже да не е случајност!!!

Аууу и мојот како бебе на 1 саат се будеше,што маки видовме, можеби ми се смилува па почна да спиеuser posted image Ама децата менат така да не знаеме што не очекува.

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

Непосредна врска до пораките: 189
16.2.2010 8:54:30   
profesorica
дај боже да смени, јас на тоа се надам секој ден, т.е секоја вечерuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 190
16.2.2010 8:55:20   
arh_diz
Imav cela vecer nagoni za povrakanje edvaj zaspav. I sega sum nenaspana

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 191
16.2.2010 11:24:49   
HristinAntonio
profesorice i antonio super spieseuser posted image a Damjan stavno neznam kako posle tolku luduvanje mu se stanuva, po aktivno dete nema

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 192
17.2.2010 9:29:30   
profesorica
незнам Тина и ние се чудиме, после толку беснеење треба д ане мрда навечер а тој пак се будиuser posted image

(Одговор на членот HristinAntonio)
Непосредна врска до пораките: 193
17.2.2010 10:07:26   
mami
Затнато му е носето и цела ноќ кашлаше и се буткаше во мене, така да спиена сум малкуцка само...

Непосредна врска до пораките: 194
17.2.2010 10:15:13   
ripce
Чистевме со мм дека ни беше хаос, играчки на сите страни, и веќе во 23 часот бев утепана, па само што заспа син ми си легнав и јас. 

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 195
20.2.2010 7:35:38   
BILJANA_G
Se iznaspav Angela veke ne stava navecer da bara mleko taka da nemase potreba da stavam i da se rasonuvam.A stom stanam posle tesko son da me fati.Uf toa veke go nema si go fana redot.

Непосредна врска до пораките: 196
20.2.2010 8:15:42   
mami
едвај спиев...неможев да дишам, ептен без врска ми беше...Се надевам вечер малку ќе поспијам

(Одговор на членот BILJANA_G)
Непосредна врска до пораките: 197
20.2.2010 8:17:48   
profesorica
имавме гости за роденденот на мм, и си легнавме на крајuser posted image user posted image user posted image уморни!!!

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 198
20.2.2010 11:23:12   
lilit
Sreken rodenden  neka mu e na maz ti!Sreka i ljubov!Jas nokeska ne spiev mnogu me bolese stomakot bebeto mnogu jako mrdase me bolese mnogu i placev.Mm se ispanici sakase da me nosi na klnika ama denes sum dobra vremevo e prekrasno za setanje!SONCEEEEEuser posted image

Непосредна врска до пораките: 199
23.2.2010 11:39:44   
mother 29
му купивме ново коритче,дека антомското го надраснавме,му сметаат преградите!и што мераци имаше на бањањето ехејјјјјј
си легнавме сите тројца заедно и сите слатко сме си заспалеuser posted image

(Одговор на членот lilit)
Непосредна врска до пораките: 200
Страница:   <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

iminja
gabriela 02

Koe ime e poubavo

Hristijan (13%)

David (28%)

Aleksandar (19%)

Ivan (11%)

Luka (22%)

Milan (7%)

Број на сите гласови: 167

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!