|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  75 76 [77] 78 79   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
1.3.2010 10:22:13   
mother 29
хехех
има сега распродажба во џамбото или пак некој попуст а?
ккао минавте граница?

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 1901
1.3.2010 10:44:25   
Cacko
ne be nemase nekoj popust,ali rabotite soni trebaa bea mnogu ubavi i mnogu poeftini od kaj nas.a na granica petka projdovme,toj carinikot secudi,a mm mu vika abe za detevo pokloni za krstevkauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 1902
1.3.2010 18:53:24   
ripce
каде сте? нема никој за дружење?

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 1903
1.3.2010 18:55:07   
nadica
тука сум ама учам и по малку ве дружам user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 1904
1.3.2010 18:59:52   
Enika
Тука сум и јас заедно со мојата главоболка user posted image Надица што учиш?

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1905
1.3.2010 19:02:30   
ripce
Леле не ми спомнувај за учење... една недела не сум била на факултет, поради сите овие дешавки минатата недела, некако ептен се навикнав по цел ден дома со син ми, од утре пак на факултет, малку време е 2-3 саата ама некако изгубив навика за факултет... ама ќе се навикнам... морам user posted image

Ти што учиш?

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

Непосредна врска до пораките: 1906
1.3.2010 19:03:55   
BILE.F
И јас сум тука, ставав слика и успеавuser posted image user posted image user posted image
Поздрав до вас! Ајде на кафенце-Jacobs.

Пред да скокнеш, кажи оп!

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 1907
1.3.2010 19:04:21   
nadica
психометрија и методологија во психологијата

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 1908
1.3.2010 19:05:03   
nadica
рипче како е зоки сега?

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1909
1.3.2010 19:17:49   
ripce
Добар е Надица пишав КЛИКНИ ТУКА ако сакаш прочитај...

Непосредна врска до пораките: 1910
2.3.2010 12:42:24   
BEBICA
Zdravo na site.ja samo da vi se javam i da vi pisam deka me nemase dva den bev vo bonica.Dobiv takihardija odednas pritisokot mi se digna i mi se ukoci prvo cela desna strana.A seto ova od sto imam premnogu krv.Pa daruvav krv za da se spasam sebesi.
Sega sum malku omalaksano eve mm me kara da sum legnala vednas da ne trosam sila.

Samo sakav da ve pozdravam.user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 1911
2.3.2010 12:43:39   
pacuvce
Аман бре Бебице...Знаеш дека можеби тоа што не ти беше добро минатата недела,има некаква врска со оваuser posted image user posted image user posted image А Моника,кој ја чуваше?

Love is in the air

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 1912
2.3.2010 12:44:45   
mother 29
Ајдееееее а јас пак се чудам кај ни е Верка хеххех
легнувај таму ,арно ти вели мм ти..и побрзо да закрепнеш ,па саглм да ни  се вратишuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1913
2.3.2010 12:45:36   
mami
Ајдеее...па што бараш на комп..оди таму лежи одмарај...отсега редовно- на 6 месеци да даруваш, ем тебе полесно ем некому ке помогнеш

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 1914
2.3.2010 12:47:45   
BEBICA
Monika svekrvami ja cuvase i mm zede boleduvanje.Pacuvce ova mi se sluci posto 2.5 godini nemam daruvano krv.Doktorot mi rece dobro sto sum imala takanareceno sportsko srce toa e prosireno srce pa ja izdrzalo taa kolicina na krv.Koga mi izvadija i rezultatite bea nadnormalni duri i gi preminuva granicite koi se postavuvaat za mazite.
jas vo sabotata prvo primetiv deka na desnata raka prstite mi pomodrea a toa mi se slucilo posto doslo do zapusivanje i zgrudcuvanje na krvta i slaba cirkulacija.
No bitno sega sum dobro.
Kako si ti pacuvce?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 1915
2.3.2010 12:48:16   
vezilka RR
Ајде Bebica, лежи, одмарај, собери сила..Еве ние од се срце ти посакуваме побрзо да закрепнеш..user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1916
2.3.2010 12:49:25   
BEBICA
Eve idam vo krevet, ne me karajte.user posted image user posted image user posted image user posted image No morav da ve zirnam sto prajte.

Непосредна врска до пораките: 1917
2.3.2010 12:50:30   
BEBICA
Fala mnogu i vie mene mi nedostigavte mnooogu.Stanav zavisna od site vas.user posted image user posted image user posted image
Odam da odmaramuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1918
2.3.2010 12:58:48   
ikipp
bebice pobrzo da ozdravis,cudna dijagnozava,prv pat slusam

Непосредна врска до пораките: 1919
2.3.2010 13:00:23   
pacuvce

ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

Kako si ti pacuvce?

Јас пеглам еден тон алишта,а цело време го мислам Андреј и неговиот прв ден на училиште со очила...Кој знае како му еuser posted image user posted image user posted image

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 1920
2.3.2010 13:01:30   
profesorica
bebice одмарај инаку знаеш ќе те скршамuser posted image user posted image user posted image сум станала како маж ти само те карам...ама за твое добро еuser posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

Непосредна врска до пораките: 1921
2.3.2010 13:03:24   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp

bebice pobrzo da ozdravis,cudna dijagnozava,prv pat slusam

I mene me iznenadija ikipp.Nikogas ne sum imala problem so srceto no poradi krvta.

Pacuvce ne se sekiraj ke projde se vo red.Mene sveki mi pegla.user posted image user posted image user posted image user posted image Sega momentalno.

(Одговор на членот ikipp)
Непосредна врска до пораките: 1922
2.3.2010 13:03:59   
ikipp
profesorice znaes od kaga sakam da ti kazam deka kosata ti e mnogu ubava,dolga zdrava.kako ja odrzuvas,ja peglas,koja maska i stavas???

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 1923
2.3.2010 13:05:28   
ikipp
pa za visok na krv vistina prv pat slusam,a medicina ucam od sredno pa navamu.ama vazno ti si dobro.zatoa te nemase nikade.

(Одговор на членот ikipp)
Непосредна врска до пораките: 1924
2.3.2010 13:09:10   
caci20
I bratucetka mi go ima toj problem. Jaka krv. Nejze i se pojavuvaat modrici kafeavi po celo telo. I togas vika, vreme e za daruvanje krv

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

Непосредна врска до пораките: 1925
Страница:   <<   < Претходна страница  75 76 [77] 78 79   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  75 76 [77] 78 79   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?