Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
во гевгелија им стигаат дома покани за вакцина како најава дека треба да одат иако докторот веќе има напишано во книшка кога ќе биде следната вакцина.
во СК е исто за оние кои примаат вакцини во Идадија, само не сум сигурна дали им стигнува дома или им се јавуваат
И кај нас во Штип праќаат покани дома... дека свеки е сестра во вакцинација, знам дека пишуваат, на нас не ни праќаат, таа ни се јавува кога треба да отидеме.
Лука вчера ми крена температура ноќта. ама душиче бе, стана од креветче си ја соблече вреќичката и си легна до мене и мм. бараше вода да се напие, му дадов малкуцка и се заспа. Дури тогаш го осетив дека е топол ама ништо не направив. Може ке ме карате, ама бев претепана и немав сила да мерам и си продолжив со мисла ако има сабајлето има уште тогаш да превземеме нешто. Утрово си стана како ништо да не било..
надица денес прими 2 вакцини ја боцнаа во двете нозе прими ди-те-пер и хип кенкава е и раздразлива уште кога дојдовме и дадов парацетамол за да ја ублажиме болката сега заспа па ќе видиме како ќе поминеме
Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
Луѓе од вакцините од вторникот на ноџето нема ништо, ама на рачето му се познава точкичка каде што го боцнаа, малку е како потврдо местото и вчера на бањање кога го допрев ми го тргна рачето како да го здоболе
Ништо не направивме...Не вратија за после еден месец,затоа што верувале или не од последната вакцина(која ја примивме на 21.01.2010) сеуште му стои местото тврдо и добив објаснување дека наводно такви биле вакцините и потешко ги апсорбирал организмот...И сега сум многу и се прашувам себеси којзнае какви вакцини ни ставаат...
Брррр...Пацувче те гледам присутна си...бргу пишувај како помина вакцинацијата! Како е сонцето ти? Јас сега ќе земам ништо да грицнам и ќе штрачкам низ темиве :)
Веќе пишав...еден пост погоре...А инаку уште сум ...
Nie vo ponedelnikot primivme Hib-3-ta doza i do sega nemala nikakva reakcija, na mestoto na bockanje stavame samo obloga od acidi borici i tolku, zasega dobro e so vakcinite iako mislam deka mnogu cesto ni gi vakciniraat decata, mora da se smisli nekoja polivalentna vakcina da ne se bockaat tolku.
Денес планирам да ги однесам и Тео и Михајло на вакцини. Тео касни со вакцината 6 месеци, а Михајло 1 месец. А да ви кажам не ни знам што треба да примаат. Пишува во книшката . Само се мислам како ќе го боцнат Михајло. Голем ќе дава отпор, знам. Не знам како ќе го додржам. Ај ќе ви пишам дали сум ги однела и како сме поминале.
вчера Елена прими ДТП + полио ревакцина,и пак пу пу пу пројдовме супер,само таму малце плачеше ама толку и после ни кенкава ни температура ни нисто.многу сум среќна што така проаѓавме со вакцините. сега треба тек со полни 1 год да одиме на вакцина,фала богу малце ќе се одмори од боцкање