Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
јас сега го користам второто пакување од Чико омекнувачот, до пола ми е.уште на почеток со него сум, а и не е воопшто скап.
купив и јас пред некој ден и многу убаво мирисаат алиштата, онака нежно, ненападно... со истиот ги перам и нашите алишта, па што сме ние помалку од син ни
Najubav mi bese Lenor crveniot, no veke go nema, pa sakam da eksperimentiram sekogas kupuvam razlicni omeknuvaci, Onoj na Chicco, mi e mnogu ubav, i Lenor beliot za bebinja, a za nas Lenor site boi mi se ubavi osven zoltiot -voopsto ne mi e ubav, nedaj boze naprolet da go koristis, site pceli na tebe ke se zalepat. . Vo posledno vreme mnogu mi se dopaga, Ornel so jasmin i cotton.