Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Дали е паметно првите алишта за бебто кога ќе си дојде дома да се испрани и со омекнувач? Незнам што е исправно а и незнам што да одберам.На тие што има на слика бебче речис не пишува дека е за бебиња туку дека е сензитив тоа ништо не ми значи,слабо избор или небаш некој нежен мирис. На Чико плавиот баш лошо ми мириса ,Орнел натурал бејби софт некако не е лош
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Јас ги перев и првите алишта со омекнувач од чико а потоа продолжив со орнел до пред извесно време кога пробав фелче кој не ми е нешто по кеиф па во скоро време ќе купам некој друг.Одкако се роди детево сите алишта ги перам со истиот омекнувач.
Меланија до 6 месеци можете и без омекнувач да поминете. Ама ако веќе користиш - ќе ставаш помала доза, и ќе ги пушташ на дупло плавење - кој и да го одбереш. Јас и сега избегнувам да користам заради алергии.
Првите месеци не користев омекнувач, а потоа, после 3-4 месеци зедов Дуел бејби (бел), и го користев до многу скоро. Не мириса нешто посебно, или јас го навикнав веќе мирисот, ама ми беше страв да менувам, заради можни реакции. Дури сега, пред неколку месеци почнав да експериментирам со омекнувачите, и за среќа до сега сме немале проблем со исфрање или алергии. Сметам дека за мали бебиња и нема потреба од омекнувач.
Јас му перев со Лико, ама од белиот. Тој синиот СМРДИИИИИИ! Од раѓање со Чико му перев, до кај една година. После разни омекнувачи купувам, ама најубави ми се Ленор со микрогранули :)
Jas koristam isklucivo Ornrl ili Lenor.Najubavo mi mirisaat i sekogas traat poveke na oblekata i do sega se uste se nema sluceno da gi isfrli decata alergija od niv.Najcesto kupuvam od siniot Lenor ili od beliot Ornel na nego pisuva Inspired of Love.Prosto uzivam vo mirisot koga ja diplam oblekata.
go koristam Vernel, za bebinja. Na Henkel e istata firma sto go proizveduva persil a i perwoll i niza dr.detergenti. Nekogas i beliot Lenor, za bebenca sto e i a, sum koristela i drugo sto ne se specijalni za bebinja i ne sum imala problem. Bitno mi e ubavo i nenapadno da mirisaat
е ова е дефинитивно најубавиот омекнувач за алишта што сум го користела досега.Ем мисриса прекрасно,ем трае со денови.Кога ќе го отворам плахарот со облека како да ме удира бран на некоја свежина и прекрасен мирис.Дефинитивно е феноменален.
Првите месеци не користев омекнувач, а потоа, после 3-4 месеци зедов Дуел бејби (бел), и го користев до многу скоро. Не мириса нешто посебно, или јас го навикнав веќе мирисот, ама ми беше страв да менувам, заради можни реакции. Дури сега, пред неколку месеци почнав да експериментирам со омекнувачите, и за среќа до сега сме немале проблем со исфрање или алергии. Сметам дека за мали бебиња и нема потреба од омекнувач.
Бидејки сега ги перам заедно алиштата на Т и на бебе И, не користам омекнувач повторно. Сега сум на ниет да се обидам со природни home-made варијанти на омекнувач-со сода бикарбона, оцет и етерично масло.
Генерално сум задоволна,сега како и сите сензитивни прашаци така и овој не е многу јак и премногу нафлекана облека не пере затоа постојат средства за флеки.