|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
8.3.2010 9:46:55   
Adrijana
ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce

Сега само што бев до Кам си земав Памперс 5 и не мислам веќе да правам експерименти на мојот син со пелените... а за пеленскиот осип од Кан Бебе да не ви кажувам, жал ми е за детето, му го измивам газето и препоните и го мачкам 2-3 пати со Флогоцид, а во меѓувреме со јекодерм.

I nasiot osip pomina, isto ja miev skoro na sekoe soblekuvanje, i mackavme samo flogocid, za 2 dena ni pomina. Si se vrativme na nasite dobri drugarcinja od Bekutan, samo mesto 3 pocnavme na 4user posted image , sakam i violeta da gi probam, ama cel grad obrnav, ne mozam da najdam malo pakovanje, a golemo za proba ne mi se zema.

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 226
8.3.2010 9:49:30   
mami
Кога ке дојдете на дружбата со Рингераја, може некоја од мамичките кои користат Виолета да ти дадат неколку колку за проба :)
Јас останувам на Бекутан и откако ке ги потрошиме Памперсов за навечер ке си ги користиме и за ноќе

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 227
17.3.2010 9:02:25   
Rossana
Bekutan

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 228
17.3.2010 11:16:13   
dragana_vane
Becutan pelenite  se tezok promasaj....Ova go kaza covek sto raboti vo Alkaloid( Izvor blizok do vrvot).Vlaznite maramici se ok , no pelenite imaat maani, a nesakat da gi podobrat zosto investicijata e mnoooogu golema. Cudno no vistinitouser posted image

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 229
17.3.2010 11:17:39   
Палешка РР
Јас си останав на Виолета, најдобри ми се, само што сега преминавме на 3-ка. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот dragana_vane)
Непосредна врска до пораките: 230
17.3.2010 11:18:59   
mami
ИЗВОРНА ПОРАКА: dragana_vane

Becutan pelenite  se tezok promasaj....Ova go kaza covek sto raboti vo Alkaloid( Izvor blizok do vrvot).Vlaznite maramici se ok , no pelenite imaat maani, a nesakat da gi podobrat zosto investicijata e mnoooogu golema. Cudno no vistinitouser posted image

Незнам на што би се однесувал промашајот освен во тоа што можеби се малку покрути, ама нас ни се супер и не ги менувам за ништо..само да не им текне да ги повлекуваат зошто незнам што би одбрале тогашuser posted image

(Одговор на членот dragana_vane)
Непосредна врска до пораките: 231
17.3.2010 11:23:58   
mother 29
ете и Виолета ги прави алкалоид па 100 пати се подобри од бекутанот!
зашто да не инвестират во нивни бренд(да не речам заштитен знак) да ги подобрат и да бидат приближно добри како виолетатаuser posted image

мојот топ 3:

памперс..незаменливи
молфикс....солидни
кан бебе..добри за градинка(дека се потенки(полесни се),а таму често ги менуваат!

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 17.3.2010 11:32:32 >

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 232
17.3.2010 11:25:10   
profesorica
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

зашто да не инвестират во нивни бренд(да не речам заштитен знак) да ги подобрат и да бидат приближно добри како виолетатаuser posted image

мојот топ 3:

памперс..незаменливи
молтекс....солидни
кан бебе..добри за градинка(дека се потенки(полесни се),а таму често ги менуваат!

молтекс не сум ги пробала како се со цена??? и не сум ги сретнала во Тинекс кај ги има ??

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 233
17.3.2010 11:28:05   
Maca25
Ние веќе 2 месеци користиме Дајперс и супер се. Не пропуштиле до сега ниту еднаш, високи се и цената е прифатлива. влажните марамчиња им се катастрофа.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 234
17.3.2010 11:30:35   
mother 29
молфикс..ZA VO TINEKS ,NE ZNAM
JAS GI KUPUVAM OD TUKA, PRIVATNA PRRODAVNICA..BEBE MAGAZIN
cenata mu doaga 15-16 denari od parce9inaku jas kupuvam jumboo..ova po pace cenata e za sporedba so dr.peleni)

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 17.3.2010 11:31:57 >

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 235
17.3.2010 11:31:49   
Cacko
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

ИЗВОРНА ПОРАКА: dragana_vane

Незнам на што би се однесувал промашајот освен во тоа што можеби се малку покрути, ама нас ни се супер и не ги менувам за ништо..само да не им текне да ги повлекуваат зошто незнам што би одбрале тогашuser posted image

potpis

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 236
17.3.2010 11:33:24   
mother 29

user posted image Molfiks............cela sum zbunka denesuser posted image

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 17.3.2010 11:34:18 >

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 237
17.3.2010 11:37:09   
nadica

грешка бекутанот и виолетата ги произведува виолета а не алкалоид и влажните и пелените

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 238
17.3.2010 11:39:13   
MamaOhrid
Ние кога бевме помали пробавме Памперс, Кан бебе и Молфикс, но сега решив да не експериментирам и од пред 3 месеци сме исклучиво на памперс. Не би ги менувала за никој други. Користиме 4 + од Active Baby за дење  и Premium Care за ноќе. Презадоволна сум. 

Непосредна врска до пораките: 239
17.3.2010 11:41:17   
MamaOhrid
Pampers Premium Care се дефинитивно број 1, но се многу скапи и не ми се исплатува да му ги ставам и дење. Затоа од нив само ноќе, а преку ден Active Baby. 

(Одговор на членот MamaOhrid)
Непосредна врска до пораките: 240
17.3.2010 11:41:27   
mother 29
Пишува на Бекутан марамиците дека се произведени во Босна.
ц ц ц ц ц ц

па пишав дека виолета босна ги прави и пелените и марамицита за бекутан

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 241
17.3.2010 11:51:39   
Leonida
Задоволни сте од Molfix? Јас пред некој ден се мислев дали да ги купам, но некако немав слушнато за нив па пак си земав Бекутан.

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 242
17.3.2010 11:54:38   
mother 29
јас лично...повеке од молфикс,отколку од бекутан!

пробај си ,па спореди и информ тукаuser posted image

(Одговор на членот Leonida)
Непосредна врска до пораките: 243
17.3.2010 11:57:17   
Leonida
Договорено. Да го потрошам ова пакување Бекутан и ке ги пробамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 244
17.3.2010 12:00:49   
mother 29
jumbo molfix 4 ima 72 peleni i ne znam kolku cini
a jumbo 5 ,deka jas imam takvo, ima 54 peleni i go kupiv okolu 750 den..so gratis vlazni molfix

(Одговор на членот Leonida)
Непосредна врска до пораките: 245
17.3.2010 12:04:03   
profesorica
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

jumbo molfix 4 ima 72 peleni i ne znam kolku cini
a jumbo 5 ,deka jas imam takvo, ima 54 peleni i go kupiv okolu 750 den..so gratis vlazni molfix

значи тука некаде се со бекутанот, ај баш ќе побарам, tnx mother29

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

Непосредна врска до пораките: 246
17.3.2010 12:25:47   
mis.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Јас си останав на Виолета, најдобри ми се, само што сега преминавме на 3-ка. user posted image

И мене ми се најдобри инаку се произвотство босански www.violeta.ba а бекутан се наши на алкалоид така да немаат ништо заедничко.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 247
17.3.2010 12:31:01   
matushka
Mene i Violeta i Becutan mi se tolku kruti, ednas gi kupivme i tolku, sekoja pelena ni proyekuvase.
Koristime Can Bebe i prekrasni se, skros se isti kako Pampers.

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 248
17.3.2010 12:35:55   
mother 29
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

И мене ми се најдобри инаку се произвотство босански www.violeta.ba а бекутан се наши на алкалоид така да немаат ништо заедничко.

не е точно......бекутанот ги произведуваат во босна,истат фабрика Виолета
и пелените и влазните БЕКУТАН.....алкалоид си прави се останато за бекутан,едино пелените и влажните им ги прават во Босна
и си пишува на паковањата со мали букви..MADE IN BOSNIA

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 17.3.2010 12:37:57 >

(Одговор на членот matushka)
Непосредна врска до пораките: 249
17.3.2010 12:36:18   
dragana_vane
Pa dobro be luge, sto pravevte dodeka bevte sami devojki? Kade gi trosevte parite?user posted image user posted image user posted image Nemojte vakvi raboti, navistina Pampers se poskapi od drugite, no koga ke slisnam deka nemozat da gi kupat zosto se skapi, navistina se nerviramuser posted image , Mislam, za kutija  cigari sekogas imame pari , i vo najgolema kriza, a za bebusot  ni se preskapi.user posted image Nikogo ne osuduvam. no koga razmislime poveke taka e !!!

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 250
Страница:   <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?