|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
21.3.2010 13:57:31   
Палешка РР
Не само полупразна, туку некогаш и празна...и ставам нова.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 276
21.3.2010 14:05:01   
mother 29
нема потреба тогаш толку често,пробај на 3-4 сата,па ке видиш,ккао ке оди работата!

хеех ке издржиш подолго време со еден пакет пелениuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 277
21.3.2010 18:45:05   
Mamicka3
Јас ги купувам во Прилеп во една продавница во пазарот, а немаат име, без посебна амбалажа се, во обична прозирна кеса се спаковани. Јас сега за сега сум задоволна од нив без разлика што немаат име

Сестра ми од Прилеп и ги купува на другата сестра,внук ми во јули ќе полни две години и е многу задоволна од нив

големо чудо ако немаат име

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 278
21.3.2010 21:39:38   
***Lide***
jas kupiv DAJPERS pa ke vidime kako ke bidi seuste ne mozam da kazam kakvi ke se pogodat user posted image koga ke gi isprobame obavezno ke vi pisam

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 279
21.3.2010 21:58:18   
MamaOhrid
До три месеци пелена му менував на секои 2-3 саати. После третиот месец му менувам на 4 саати и замислете во добивка сум user posted image user posted image user posted image . Едно пакетче подолго ми трае user posted image user posted image user posted image . Во денот му менувам 4 пелени, во 9, 13,17 и 21 часот и најчесто ова ми се поклопува и со какањето. Ако се покака измеѓу тогаш во денот по 5 пелени. А јас, демек ме разбира, му велам ајде сине какај пред да ја смениме пелената, а тој пак, демек ме слуша и кака. user posted image

Непосредна врска до пораките: 280
21.3.2010 22:04:12   
Annabel
Ех, а Ива моја чека д аи ставам чиста пелена, па ќе си се искака, како ми иде да ја исплескам тогашuser posted image

(Одговор на членот MamaOhrid)
Непосредна врска до пораките: 281
21.3.2010 22:54:45   
mis.
За да имате некоја ориентација дали претерувате со многу чето менување на пелени и колку пелени се доволни кај другите мамички имаме тема  Колку пелени дневно кликни тука

(Одговор на членот Annabel)
Непосредна врска до пораките: 282
22.3.2010 10:19:29   
melody
Extra pak sme so Molfix od denesuser posted image .Od ovie Huggies 4 ,a be glava me zabole dur gi potrosivme. Se pokazaa nekvalitetni i duri i se kinea od stranite pa mi bese strav kako ja povlekuvam pelenata.Vlaznite maramcinja Huggies se dobri za razlika od pelenite.

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 283
11.4.2010 17:44:14   
doktor
nie sme 3 nedeli stari, od prvo koristevme Becutan 2, ama teshka katastrofa se, skoro isto kako karton da i stavish user posted image Sega sme na Pampers Premium Care 1, pokvalitetni zdravje(a i poskapi nema) ama sme prezadovolni od funkcijata za koja se nameneti! Ni gi prepora4uvaat i Daipers, ama toa potaka. Isto i Can bebe porano bile dobri, ama sega gi rasipale.
Po sive dosegashni komenatari evidentno e deka se koristat site mozni peleni na pazarov i deka site kaj nekogo se pogodile! Se znae deka najneznite kaj site ke odgovaraat, bez ogled na osetlivost na kozata, genetska ili post rodilno predisponirana!

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 284
11.4.2010 20:47:49   
Maca25
Нколку месеци веќе користиме Дајперс и ги купивав само од зегин. Пред два дена бев во Кам маркети и видов дека ги има и земав. Воопшто не се исти со тие од зегин. многу се покрути и ако ја носи пелената подолго од 3 саати таа се распаѓа.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот doktor)
Непосредна врска до пораките: 285
11.4.2010 20:59:16   
BILE.F
Јас купив Pampers new baby 2 за почеток, па ќе видам како ќе се покажат! За некоја недела ќе пишам искуство!

Пред да скокнеш, кажи оп!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 286
21.4.2010 14:46:58   
Snowhite RR
Јас денеска купив Виолета пелени со гратис несесер платнен многу типскиuser posted image user posted image user posted image и во него влажни марами, влошки за секојдневна употреба, крпа малечка фротир, палома и неколку тестери од нивните производи, ама несесерот е закон, може понатаму да се користи како ранче кога излегуваме за ставање на пелена, шишенце и сл. Имаше тркалезен и правоаголен, јас си зедов тркалезен, помал е некако заради формата ама по фаца ми беше

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот BILE.F)
Непосредна врска до пораките: 287
21.4.2010 14:50:01   
Палешка РР
Od kade Snowhite? user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 288
21.4.2010 14:51:03   
elle
а со сите ли пакувања на виолета се добива тој подарок????

Непосредна врска до пораките: 289
21.4.2010 14:51:47   
Leonida
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Јас денеска купив Виолета пелени со гратис несесер платнен многу типскиuser posted image user posted image user posted image и во него влажни марами, влошки за секојдневна употреба, крпа малечка фротир, палома и неколку тестери од нивните производи, ама несесерот е закон, може понатаму да се користи како ранче кога излегуваме за ставање на пелена, шишенце и сл. Имаше тркалезен и правоаголен, јас си зедов тркалезен, помал е некако заради формата ама по фаца ми беше

Еееее, да. И ние вчера земавме и ни дадоа несесер тркалезен. Баш симпатичноuser posted image
Палешка во Зегин ние земавмеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 290
21.4.2010 15:28:23   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Od kade Snowhite? user posted image

Во пазарот знаеш на ќошот таа големата продавница кај што е, порано рибарница, па Марфил сега за памперси и такви работи од 4-9кг се 700 ден. Побрзај

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 291
21.4.2010 15:31:47   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: elle

а со сите ли пакувања на виолета се добива тој подарок????

Па мислам дека со сите, во едни имаше наместо влажни, тоалетни марамчина, со поголемите бројки оделе тие, као за поголеми деца и исто во некои наместо секојдневни влошки, има влошки за менструација

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 292
21.4.2010 15:34:13   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Leonida

Еееее, да. И ние вчера земавме и ни дадоа несесер тркалезен. Баш симпатичноuser posted image
Палешка во Зегин ние земавмеuser posted image

Мене бидејќи ми е пријателка таа што ја држи продавницата и секогаш од кај неа земам можев да си бирам каков сакам и што да искомбинирам од производите

(Одговор на членот Leonida)
Непосредна врска до пораките: 293
21.4.2010 15:53:27   
mis.
И како си задоволна од виолета пелените?

Непосредна врска до пораките: 294
21.4.2010 16:16:46   
Snowhite RR
Добри се пелените, доста впиваат со растегливи ластичина се од страните и назад, ги користев кога се роди, посел користев швајцарски, ама ги нема секогаш и најверојатно отсега ќе користам Виолета

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 295
21.4.2010 16:26:17   
Leonida
И мене ми се допаѓаат Виолетаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 296
21.4.2010 17:01:39   
mamasane
И мене Виолета пелените ми се супер. Пред тоа користевме само Памперс ама тука прочитав дека ги фалат и овие пелени па земавме за проба и мислам дека се доста добри. Во пропустливоста нема никаква разлика.

(Одговор на членот Leonida)
Непосредна врска до пораките: 297
21.4.2010 17:46:52   
ananikol
Nie kupivme Pampers za user posted image  ama malku mi se cudni za razlika od onie od pred 16 godini so gi koristevme,ovie mi se mnogu mekani..
Vcera vo edna prodavnica imase promocija na edni novi ednokratni peleni Etos i 64 parcinja kupivme za 5 evra.user posted image user posted image
E sega da mozevme da gi isprobame da videvme dali se ok da zemis poveke a vaka user posted image

(Одговор на членот mamasane)
Непосредна врска до пораките: 298
23.4.2010 17:37:08   
mis.

И јас си земав виолета пелени со несесер гратис.Земав и од округлиот и од правоаголниот екстра се.Многу ќе ми служат дека често одиме на пат.

Непосредна врска до пораките: 299
23.4.2010 18:24:51   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.

И јас си земав виолета пелени со несесер гратис.Земав и од округлиот и од правоаголниот екстра се.Многу ќе ми служат дека често одиме на пат.

Кажи, закон сеuser posted image user posted image А за пелените да не се секираш и тие се законuser posted image
Сега ме замисли и мене да си земев и јас и од правоаголниот нема да е на одмет хм..

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 300
Страница:   <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali vi se dopaga imeto IGNAT?
anailisav

Dali vi se dopaga imeto IGNAT?

DA (21%)

NE (79%)

Број на сите гласови: 290

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!