|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
17.3.2010 12:39:56   
caci20
Tocno
Becutan i Violeta se pravat na isto mesto i se celosno isti, samo ima razlicna aplikacija i pakuvanje. Od provereni izvori.

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 251
17.3.2010 12:45:51   
ananikol
Me interesira dali se uste ima Beneton peleni kaj nas???

(Одговор на членот caci20)
Непосредна врска до пораките: 252
17.3.2010 12:48:15   
Leonida
Јас не сум видела бенетон.

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 253
17.3.2010 12:57:46   
mis.
јас еднаш купив памперс за големиот син кога бевме на одмор првата година со него имаше 11 месеци и викам ај да не претонува дека на одмор и верувајте секоја вечер беше мокар и од тогаш никад памперс.Има и други пелени кои се квалитетни и подобро си ја вршат работата а се поевтини за мене за пампер се за жабе фрлени пари.Мислам дека за памперс се плаќа за име и името е некоја автосугестија кај родителите за најдобра пелена дека некојси бренд но истиот квалитет можеш и кај другите пелени да го дибиеш.Може ќе се нафрлите на мене но тоа е мое мислење не мора да значи и ваше.

(Одговор на членот Leonida)
Непосредна врска до пораките: 254
17.3.2010 13:00:39   
pacuvce
Јас не те осудувам мис,не се секирај...user posted image user posted image user posted image Навистина,не знам зошто толку дебата околу тоа кои пелени какви се...Секој со свое искуство,секој со длабочината на својот џеб...Затоа,наместо да се трудите овде да наметнувате мислења,драги РР-ки,пренесете го само своето мислење и искуство,а притоа неосудувајте никого...Thanks!!!user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 255
17.3.2010 13:07:09   
mother 29
и јас не сум видела бенетон!

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 256
17.3.2010 13:33:42   
Cacko
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.

јас еднаш купив памперс за големиот син кога бевме на одмор првата година со него имаше 11 месеци и викам ај да не претонува дека на одмор и верувајте секоја вечер беше мокар и од тогаш никад памперс.Има и други пелени кои се квалитетни и подобро си ја вршат работата а се поевтини за мене за пампер се за жабе фрлени пари.Мислам дека за памперс се плаќа за име и името е некоја автосугестија кај родителите за најдобра пелена дека некојси бренд но истиот квалитет можеш и кај другите пелени да го дибиеш.Може ќе се нафрлите на мене но тоа е мое мислење не мора да значи и ваше.

bravos be misuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 257
17.3.2010 13:46:13   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe

na pazar najdov svajcarski peleni mnogu udobni i ne propustaat kostaat 160 den a ima 20 parcinja user posted image user posted image user posted image

И јас сега купив швајцарски, ми ги препорача другарка ми и продавницата од која што купувам е од една другарка па и таа ми рече да земам од тие и вака добри изгледаат, баш ги споредив со Кан бебе имав уште неколку кога ги купив швајцарските, иста бројка се, а швајцарските беа малку поголеми и подебели и помеки, супер се и економични се, јас 2ка купив за 180 ден 28 парчина

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 258
17.3.2010 13:46:54   
Leonida
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cacko

ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.

bravos be misuser posted image user posted image user posted image

Taka euser posted image user posted image

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 259
17.3.2010 15:46:55   
dostickage
Od kade ste kupile svajcarski peleni?

Fala,

(Одговор на членот Leonida)
Непосредна врска до пораките: 260
17.3.2010 16:56:50   
Палешка РР
Па и јас не би платила прескапо нешто што е за еднократна употреба. Башка што Виолета се навистина квалитетни, Миа никогаш не била влажна, а пелената некогаш е и преполна. Јас како што сум радознала ги скинав горните слоеви (на намокрена пелена) и внатре сето гел, капка течност немаше. Секој си гледа најубаво за детето, но не треба ни да се претерува.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 261
17.3.2010 18:15:57   
mami
девер ми користат за малиот строго памперс..Луќе неколку пати до сега им се случило да им се раскине пелената, значи не да му протече само туку да пукне целосно и сиот гел надвор истекол...Не ми се веруваше а јатрва ми не може да си објасни како е тоа можно...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 262
17.3.2010 22:20:23   
mother 29
па со секоја пелена може да се случи ,такво нешто..пелена е,не е од железоuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 263
17.3.2010 22:28:01   
mis.
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

па со секоја пелена може да се случи ,такво нешто..пелена е,не е од железоuser posted image

две деца изгледав но такво раскинување е можно со пелена која подолго време не е сменета или кај пелена што е неквалитетна а си ја сменила пред максимум еден саат.Со виолета такво нешто не ми се случило навистина.

Непосредна врска до пораките: 264
17.3.2010 22:32:11   
bojanas
јас користам huggies премиум е=и сум ептен задоволна. А Памперс???? Не тие што се наменети за нашиот пазар. Ако купам во ГР да овие овде се катастрофа

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 265
17.3.2010 22:33:25   
Јасминка
Ние во последно време користиме Nannys, многу сум задоволна (сум користела и Pampers i Diapers, кои ми се ОК, а еднаш купив Can bebe и некако ми беа чудни, и за разлика од другите, се чувствуваше непријатен мирис кога е измочкано).

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 266
17.3.2010 22:34:53   
riba79
za malata pred 4,6g koristev samo pampers i bev mnogy zadovolna..nemav nikakov kiks od tipot da propusti ili da se raspuka..taka da povtorno koga bi mi trebale bi gi kupuvalauser posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 267
18.3.2010 8:29:59   
mami

Да ама овде станува зор за пелена која била променета пред 2-3 часа максимум..Детето пие многу сок и вода, ама сепак- да се раскине тотално? И на Лука му се случувало после цела ноќ не сменета пелена да му е тешка едно кило, ама да распука никогаш..

Непосредна врска до пораките: 268
18.3.2010 11:52:35   
Annabel
Од кој пазар ги купувате тие швајцарски пелени и како се викаат?

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 269
18.3.2010 12:10:51   
mother 29
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

па со секоја пелена може да се случи ,такво нешто..пелена е,не е од железо

Да ама овде станува зор за пелена која била променета пред 2-3 часа максимум..Детето пие многу сок и вода, ама сепак- да се раскине тотално? И на Лука му се случувало после цела ноќ не сменета пелена да му е тешка едно кило, ама да распука никогаш..

не гледам ништо чудно во ова?!!!!!!!за дете што пие многу течности и 3 саати е многу за непроменета пелена!
се случува со секоја пелена вакви работи.(може во случајот ,не на тебе ,ама на некој  друг ДА)ете на пр.негователката... баш пред некој ден кога ја прашував мајките какви претежно пелени носат за дечињата во градинка ,ми кажа дека многу често и се случувало од бекутанот лепенките да и останат во рака,целосно да се скинат!таа има видено и ставано и менувано најмногу врсти пелени ми кажа дека виолетата се покажале како добри(според нејзино мислење, нормално)

и на памперсот кој се најквалитетни и најскапи пелени може да и се случи да  потфрлат ,ккао што и на најефтината и најнеквалететната може да и се случи да издржи многу време.
сепак мислам дека зависи и од ккао е наместена,некогаш ако лабаво  е наместена -протопува !од колку течности внесува детето,од колку е активно,дали ја изместува во играта и сл.но сепак на прво место е квалитетот на пелената!

(Одговор на членот Annabel)
Непосредна врска до пораките: 270
19.3.2010 0:51:02   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annabel

Од кој пазар ги купувате тие швајцарски пелени и како се викаат?

Јас ги купувам во Прилеп во една продавница во пазарот, а во другите градови не знам каде ги има, најверојатно на пазар и таму, а немаат име, без посебна амбалажа се, во обична прозирна кеса се спаковани. Јас сега за сега сум задоволна од нив без разлика што немаат име

(Одговор на членот Annabel)
Непосредна врска до пораките: 271
19.3.2010 10:12:43   
dostickage
Snowwhite ,mozes otprilika da mi kazes kolku parcinja se vnatre i kolku cinat svajcarskive peleni?

Fala

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 272
19.3.2010 12:15:34   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Snowwhite ,mozes otprilika da mi kazes kolku parcinja se vnatre i kolku cinat svajcarskive peleni?

Fala

Овие јас што ги купив се 180 ден 28 парчина, ама се 2ка, а поголемите се мислам 140 денари, ама се 20 парчина

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 273
21.3.2010 13:44:56   
Палешка РР
Едно прашање
На колку часа сменувате еднократна пелена на бебето? Јас на 2-3 часа, па си велам да не претерувам малку?

< Поракaта ја уредил Палешка -- 21.3.2010 13:45:13 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 274
21.3.2010 13:49:14   
mother 29
дали кога ја менуваш пелената е полна со пишкиuser posted image или е полу празна ?!
ако не е полна ,нема потреба толку често менување.....едино,ако не е какана!

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 275
Страница:   <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

patuvanje
bilbilce

so sto bi sakale da patuvate poveke

avtomobil (85%)

motor (0%)

avtobus (1%)

voz (13%)

Број на сите гласови: 67

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!