Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Се радувам што моте пријателки се задоволни како сум ја претставила Рингераја. Инаку веќе нешто ми мрдка во стомак и ме фаќа блага трема за вечерашниот настан. ќе биде добро, нели?
Mora da bide...mene veke me faka trema Od vcera mislam so ke nosam za da ne bidam ko klovn
Spisok na clenovi so koi se cekame vo 18:10 pozadi Beverli Hils:
Enika Mami Iva Profesorica i mm + kolega so soprugata Adrijana Daniela Cacko Julie+ Dragan + sestra i Mammy i soprugot Pasuvce Tanja K Katushka Denicka i mm nenicka i mm caci20
Dokolku nekoj ne e vpishan ve molam da me izvestite. Se gledame
< Поракaта ја уредил Enika -- 22.3.2010 12:03:41 >
Lelee sosema zaboraviv da ja gledam, a se spremiv Kolku sum vozbudena za vecer leleeee, nie okolu 3-3 ipol ke trgneme, i ke bideme pred beverli vo 6 i 10. Tuku aj nekoj ako saka da mi go ostavi svojot broj vo pp( od tie sto ke odat), za vo slucaj da zalutame .
Mnogu mi e zal sto nemozam da ve druzam zatoa ke bidam on-line prisutna site koj ke ostaneme doma ke vi dademe podrska za slucuvanjeto za da bide kompletno.Mnogu od mediumite najavija prisustvo .Ubavo da si pominete i vecer koj prv pristigne doma fotografii neka objavi.Zabavuvajte se i na decinjata daj te im barem za mig malku toplina i ljubov!!!
Да ве известам дека е најавено и присаство на Словенечкиот Амбасадор прекрасниот господин Брајан Бергант, кој ќе ги поздрави дечињата и сите присатни со краток говор и ќе подари љубов и внимание на дечињата заедно со сите нас.
Да ве известам дека е најавено и присаство на Словенечкиот Амбасадор прекрасниот господин Брајан Бергант, кој ќе ги поздрави дечињата и сите присатни со краток говор и ќе подари љубов и внимание на дечињата заедно со сите нас.
многу ми е жал што немажам да ве дружам се надевам т.е. знам дека супер ќе си поминете па чекаме слики заи ние кои сме оневозможени на некој начин да почувствуваме како сте си поминале
п.с. сега ја гледав снимката од сабајлешното интервју на еца и морам да кажам дека беше прекрасна и ја претстави нашата рр во најдобро светло како и секогаш