Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
abe zakon sme Tuku sosema zaboraviv, aj pisete mi epten vo detali kaj se naoga domot, i ako moze duri i ulica i broj da mi dadete, i plus vaka objasneto kako da stigneme do tamu.
Благодарение на целото Рингераја семејство корисници, наши соработници успеавме да обезбедиме средства за 2 машини кои ќе се донираат за потребите на домот. Она што сега ни останува е да ја собереме сета љубов, насмевка, позитивна енергија и да им ја подариме во понеделник на дечињата, да бидеме со нив да се дружиме, да ги гушкаме и да им кажеме дека сите ние сме нивно семејство!
Дечињата со нетрпение не очекуваат...
Браво рингерајки...ете заедно можеме се...баш ми е мило и ајде одвај чекам понеделник, да се дружиме и гушкаме. А ке има негде чекање за да отидеме заедно или секој сам ке доага и ке си влага во домот?Или пак може приватен собир да напраиме мегу нас
потпис!!!
и после настанот може некаде на кафе да седнеме??
а што велите???
aj pisete mi epten vo detali kaj se naoga domot, i ako moze duri i ulica i broj da mi dadete, i plus vaka objasneto kako da stigneme do tamu.
Дом за деца без родители
„11-ти Октомври„ Васил Ѓоргов 25, Скопје
Се наоѓа помеѓу новиот трговски центар на Тинекс „Космо„ и стариот трговски центар „Капиштец„ од лева страна кога одиш накај Капиштец,по улицата каде што поминува автобус 57...
Јас мислам дека е најдобро некаде околу 18.15 да се чекаме пред влезот и сите заедно да влегуваме...Инаку ќе бидеме како распашана банда...Ајде,Ецке,удри една организација и стај не во ред!!!
е може јас се сложувам
Во Понеделник во 18:30 мин во домот за деца без родителу “ 11 Октомври“, во н. Капиштец, ке имаме роденденска забава со децата од домот...па ајде дојди да се дружиш со нас. ке ни биде мило да се запознаеме и дружиме сите.
Nataly_13215 повели драга на дружењето по повод Роденденот и хуманитарната акција во домот 11. Октомври во понеделник во 18:30 часот. Можеш сеуште да донираш за дечињата од домот на податоците внесени погоре! Рингераја е отворена за секој член од семејството...
steta moevo dete zaspiva vo 7 dobro koga ke porasneeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! no sepak sme si mirni i raat sme posle 7 do sabajle , no aj da vidam ako moze da go zaspijam porano pa da go pricuvaat inaku samo vo ponedelnik se gledate taka?
Наташа овој пат средбата е во домот за деца 11 Октомври- ќе имаме хуманитарна роденденска акција.настанот почнува во 18:30. ако можете оставете го Горазд со бебите и дојдете со Александар- баш ќе ми биде мило да се видиме
Драги мои рингерајковци вие не знаете колку сум среќна што успеавме да обезбедиме средства за две машини. Инаку бидејќи некои не се сигурни каде е домот сметам дека најубаво би било да се договорите да се чекате пред беверли или одзади и сите заедно да дојдете. Ќе ве замолам да бидете веќе во 18.20 таму како би почнале точно навреме во 18.30. Ние како организационен тим мораме да бидеме во домот многу порано за да наместиме и средиме се како треба, и верувајте толку сум возбудена што не можам да ви опишам со зборови.
Јас ви посакувам да си поминете најубаво, и да ги развеселите дечињата барем за кратко! Се надевам дека јас и моите пријателки што дониравме придонесивме да се купат машините!
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.