Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Бвеме на кафе во Змија со брат ми и снаа ми. цело време нина одеше и јас не седнав на раат да испијам кафе. После мала прошетка низ парк и дома на ручек. Спиевме сите тројца до пред малце. Колку убав ден!
Април и подобро што не сте дошле имаше гужва лудило..ние сакавме да одиме до МАрково крувче ама имаше многу кал а кумата ни е трудна па и беше страв да не се лизне па се вративме и додека они со мм пиеја кафе во кафанче јас со Лука и кумчето игравме фудбал на игралиштето кај црквата..Колку беше само убаво... И дојдовме дома, јадевме, па ја перев колата(и правев генералка додуша) мм се укочил во вратот и неможе ништо прави па јас бев утоп до коленици..И еве сега да го успијам Лука и ке одиме во комшии малку на муабет
Денес имав турбо ден.Шетање и само шетање.Бевме во зоо гужве не видена како цело скопје да е таму.Потоа Кај злате на ручек дома на пауза и пак на шетање на младенци кај другари.ЕЕ и да шеташ не е лесно
Правев палачинки за сетсра му на Лука, роденден и е днеес, па и напраив едно изненадување.Сега одам да легнам за утре да иам сила да издржам на работа и да бидам со помал подочњак на забавата да не ги извадам децата од памет СЕ гледаме утре дами
уф само што се истуширав денес редот му дојде на дворот има уште многу ама мрднавме од мртва точка и ги вадев цвеќињата на тераса кога ќе средам ќе поставам слики за да се фалам колку сум сработила
Denes perev zavesi, gi peglav.Pa perev alista od Monika posto sega sme po gakicki pa znae i da se izmocka. Pravev Kinder kocki torta. Rucek. Malku setavme so Moni. Farbav jaja od koi tri mi puknaa a edno Moni skrsi Usisavav, brisev prozori.I sega piam kafe i malku odmorrrrr....
фарбав јајца и една маса хеххех за балкон во бела боја..Мајсториште направив чоколадна торта во 2.30 го земав Марко од градинка и е прибравме во 7...бевме во пицеријата на ручек,ни се придружи таму татичко,пиевме кафе,шетавме,му купив патики,јас си купив и за мене по нешто,бевме во маркет по намирници..ауф,многу сум правела денес.има уште ,ама ова е најбитно
Со Нина шетавме низ улица Македонија, па после до лулашки. Бевме на пазар по овошје и зеленчук. Правев ручек додека нина спиеше, па фарбавме со свеки јајца и сега нинка заспа па можам и јас да одморам.
Денес бевме на Матка со братучетка му на мм и дечко и и бевме со кајче до пештерата Врело и влеговме внатре..КОлку е само убаво..а Лука беше целиот збунет и мирен и само разгледуваше и му беше интересно да ги допира карпите од кои тече вода...После на ручек во Ореов лад, па црква и домче...Прекрасен ден... Утре одиме во Зоолошка, ако има некој ајде