Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Те нема, а сакав да ти кажам ... 2.3.2010 23:31:06
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
Има ли денови кога прегледувате некои прастари фотографии и кога во рака ви доаѓа слика на некоја драга личност што сте ја изгубиле, и плачете, плачете....
RE: Те нема, а сакав да ти кажам ... 3.3.2010 19:51:56
Весна
Бабучко моја најсакана, се надевам дека ме надгледуваш и си замислувам колку ли само се радуваш на моето мајчинство. Ја гледаш правнука ти Јана како расте? Смешна е, нели?! Бабучко, сакам да ти кажам дека многу ме радува таа. И знаеш кога не` споредуваа тебе и мене во еден наш поглед што го имаме, оној муртечкиот, е па и Јана го има истиот, си забележала?! Засекогаш ни се преплетени душите, Јана има дел и од твојата. Те сакам бабучко, ми недостигаш до небо и назад!
RE: Те нема, а сакав да ти кажам ... 23.4.2010 15:32:18
ripce
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
прими сочуство мила што се случи, како кога? пиши ние сме тука можеби ќе ти олесне
Во четвртокот нешто ме натера да отидам кај моите... отидовме со Зоки, ја најдов како лежи, ја допирам ладна, целата бледа, испотена, и излегуваше пена од устата.... целата избезумена викнав итна помош... ништо после некое време доаѓа тато и ми кажува... мозочен удар. ЦЕЛАТА СУМ СКРШЕНА. А очекував... пред некое време се сонував пак невеста, ама мислев дека баба ми ќе замине, не мама
< Поракaта ја уредил ripce -- 23.4.2010 15:33:05 >