|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Муабетчилница:-)
5.5.2010 22:22:48   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce

Така е... навикнати сме постојано да трчаме по нив, па кога ќе заспијат ни фалат user posted image
Леле прееска го оставив мм да се чуваат, јас отидов на 2 часа до факултет, кога се враќам, изгледа ме чекале на врата, веднаш ми отворија, мм целиот вцрвенет во лицето, ми вика земај го, ме полуде... Аааа да види и тој како е user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Рипче оставај го почесто, мора да се "учи", ќе се навикне, па ќе бидеш раат каде и да отидеш user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 626
5.5.2010 22:24:27   
Julie1
Поздрав и од мене! Јас ја читам РР и барам некои информации на нет за преведувачи од словенечки или студенти на таа катедра... знае некој???

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 627
5.5.2010 22:25:57   
melody
Ne da sme naviknati da trcame po niv ...,a jas pa uste i bez rodnini tuka nikoj da ti pomogne i tolku mnogu se naviknav na toa sto duri ne mi e ni vazno dali maz mi ke ja cuva ili ne. Kaj ide mama i Melody e so neauser posted image a tato go ostavame da dreme kolku saka i da se odmara domauser posted image
A za seherezad me prasuvaa moite dali bila gledana vo Turska i jas onaka maz mi da go prasam ,a toj kako ne site ja gledavme ama uste odamna...Si vikam ajdeeee i maz mi po seriiteuser posted image

Непосредна врска до пораките: 628
5.5.2010 22:25:58   
Тања РР
Јас не можам да си легнам во спална и да го оставам мм да ја чува Јана сам. Се си мислам дека ќе ја запостави, ќе се зачита нешто и нема да ја анимира доволно. Така се поврткам 15 минути и станувам. Мм се лути за тоа аам ете таква сумuser posted image

< Поракaта ја уредил Тања -- 5.5.2010 22:26:29 >

Непосредна врска до пораките: 629
5.5.2010 22:27:55   
ripce
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Така е... навикнати сме постојано да трчаме по нив, па кога ќе заспијат ни фалат user posted image
Леле прееска го оставив мм да се чуваат, јас отидов на 2 часа до факултет, кога се враќам, изгледа ме чекале на врата, веднаш ми отворија, мм целиот вцрвенет во лицето, ми вика земај го, ме полуде... Аааа да види и тој како е user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Рипче оставај го почесто, мора да се "учи", ќе се навикне, па ќе бидеш раат каде и да отидеш user posted image

Тешко... имам чувство дека едвај чекале и двајцата да си дојдам (колку и да звучи нескромно!!!), абе на вратата стоеја, син ми не јадел, пелените полни, згора на тоа јадејќи рибички си го прегризал јазикот, очињата му беа полни со солзички од што плачел, а мм ми вика ќути 5 минути од Зоки ме боли главата, па добро значи мене треба постојано да ме боли главатаuser posted image

< Поракaта ја уредил ripce -- 5.5.2010 22:29:22 >

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

Непосредна врска до пораките: 630
5.5.2010 22:28:36   
melody
Pa nemoj da bides takva Tanja odvoj si vreme i za sebe koga ti se nudi.Sigurna sum deka ke se snajde od sopstveno iskustvo ti kazuvam.user posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 631
5.5.2010 22:30:45   
ripce

ИЗВОРНА ПОРАКА: melody

Ne da sme naviknati da trcame po niv ...,a jas pa uste i bez rodnini tuka nikoj da ti pomogne i tolku mnogu se naviknav na toa sto duri ne mi e ni vazno dali maz mi ke ja cuva ili ne. Kaj ide mama i Melody e so neauser posted image a tato go ostavame da dreme kolku saka i da se odmara domauser posted image
A za seherezad me prasuvaa moite dali bila gledana vo Turska i jas onaka maz mi da go prasam ,a toj kako ne site ja gledavme ama uste odamna...Si vikam ajdeeee i maz mi po seriiteuser posted image

И јас мојот секаде го носам со мене.. уште на факултет да го земам... ептен ќе ни биде веселоuser posted image user posted image user posted image

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 632
5.5.2010 22:34:55   
Bitolcanka

Тешко... имам чувство дека едвај чекале и двајцата да си дојдам (колку и да звучи нескромно!!!), абе на вратата стоеја, син ми не јадел, пелените полни, згора на тоа јадејќи рибички си го прегризал јазикот, очињата му беа полни со солзички од што плачел, а мм ми вика ќути 5 минути од Зоки ме боли главата, па добро значи мене треба постојано да ме боли главатаuser posted image

Леле душиче user posted image Зоки не е навикнат без тебе - без мамичка, а мажот ти не е навикнат со Зоки, на двајцата им си недостигала user posted image Мајките имаат некоја вродена способност да смират дете, за разлика од мажите. Детенцето го чувствува отсуството на мајката. Малечко е уште, ќе потпорасне, ќе седи и со тато. Иако не сум го доживеала тоа чувство, можам да претпоставам како ти е ...

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 633
5.5.2010 22:35:59   
melody
A be ripce bez niv nemozeme ,a i nekako super mi e so nejze,super drugarki sme si uste od sega. Si se vozime vo kolicka, si se lulame na lulaski si se kikotime lulajki se(neznam sto i e smesno samo)koga mama pere alista Melody odi so nea vo peralna i gi gleda bubanjite od masinite kako vrtat i saka da gi dofati ,a isto i vratite od susalnite cepki zivi e ,si peeme,igrame tango ama bas se si pravimeuser posted image

Непосредна врска до пораките: 634
5.5.2010 22:38:48   
melody

Леле душиче user posted image Зоки не е навикнат без тебе - без мамичка, а мажот ти не е навикнат со Зоки, на двајцата им си недостигала user posted image Мајките имаат некоја вродена способност да смират дете, за разлика од мажите. Детенцето го чувствува отсуството на мајката. Малечко е уште, ќе потпорасне, ќе седи и со тато. Иако не сум го доживеала тоа чувство, можам да претпоставам како ти е ...

Imas pravo Bitolcanke ako ne si mamauser posted image

Непосредна врска до пораките: 635
5.5.2010 22:44:06   
Bitolcanka
user posted image Ако не сум мама, но сум чувала одвреме навреме едно user posted image - комшивче, а и гледам и кај другарки/колешки, сосетки ...

Непосредна врска до пораките: 636
5.5.2010 23:34:42   
jovanka
Samo sto sednav kraj nema ama rekov malku da se odmoram so rr ima li nekoj vo ovie docni casovi

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 637
5.5.2010 23:37:57   
ripce
Јас сум тука... гледам во активни корисници ве има многу, ама нешто тешко ни оди муабетот.

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 638
5.5.2010 23:41:47   
melody
Eh kako da pisuvam nesto koga non stop idam od dnevna vo spalna i obratno..A sednam tuka ete ja ke se razbudiuser posted image

Непосредна врска до пораките: 639
5.5.2010 23:49:47   
jovanka
jas sum obratno od detska vo spalna uste edna trojka ne mu e izlezena ama deka go odbiv od doenje sega koga ke se raskenka bara samo moe prisustvo da go zemam vo race i da si go gusnam

Непосредна врска до пораките: 640
5.5.2010 23:54:43   
Bitolcanka
Јас се занесов во потрагата по нов аватар - new look user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 641
5.5.2010 23:59:39   
Rossana
ovde sum i jas samo sto sega odam da i dadam na Sara mlekce i se nadevam deka pak ke ja prespie nokta do 08:30 kako i prethodnite 4 dena. pu pu da ne ja urocamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 642
6.5.2010 0:03:40   
melody
Neeemoj da ne ja urocis pu pu .Kamo mojata da bese takva sega.Menjavaat Rossana ke vidis kerkiceto ti e uste malo ama koga ke pocne poveke da razbiraaaa ah e togas samo gospod na pomos.Se salam nemoj da se plasis odma se ke bide vo reduser posted image

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 643
6.5.2010 0:08:51   
Bogdancanka
здраво на сите еве ме и мене пак,цел ден висам на рр па и цела ноќ user posted image user posted image user posted image само што се прибрав од кај моите и одман се вклучив,али осеќам мм ќе ме избрка од пред ком сака он да ми заземе местоuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 644
6.5.2010 0:13:15   
Bogdancanka
ете веќе ме бркаuser posted image user posted image user posted image море ќе види онuser posted image user posted image user posted image мора да си купам уште еден мониторuser posted image user posted image user posted image ајде поздрав ако не заспијам ќе се приклучам повторно на дружба

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 645
6.5.2010 8:14:59   
jovanka
Denes pravoslavniot praznik Gurgovden i cestitki do onie koi go proslavuvaat user posted image .

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 646
6.5.2010 8:36:38   
melody
Eve cestitki i od meneuser posted image

Непосредна врска до пораките: 647
6.5.2010 9:20:20   
profesorica
честит празник на сите што го прославуваат и за многу години нека ви еuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

Непосредна врска до пораките: 648
6.5.2010 9:31:14   
tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

Denes pravoslavniot praznik Gurgovden i cestitki do onie koi go proslavuvaat user posted image .

Ние синоќа бевме на слава Ѓурѓовден кај вујко ми и одлично си поминавме
Како  мала многу го сакав овој ден бидејќи во село кај нив е панаѓур,целото село го слави празникот и имаше  многу тезги,праматари,повеќе луѓе... сега нема нешто многу гости во селото,послабо доаѓаат,а порано беше многу поживо...

Непосредна врска до пораките: 649
6.5.2010 10:51:46   
Maca25
знае некој што се случува со мами? зошто и она не напушта? ништо не ми е јасно

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 650
Страница:   <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?