Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 0:40:22
Julie1
Ах не се прикажува сликата... Еве друга ... сепак частамво честна МИА што и да е
< Поракaта ја уредил Julie -- 17.5.2010 0:47:11 >
_____________________________ And this is my beautiful life ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 0:43:56
Bogdancanka
хехехехе што частиш Јуле кај е сликата
< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 17.5.2010 0:44:12 >
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 0:49:44
Bitolcanka
Еве да се почастиме за роденденот на нашата Тереза и крштевката на сонцето на нашата Палешка - 2 во 1 Јас сум за ова, а вие? П.С. Тереза, другарке ај утре се гледаме ако си free - sorry што не дојдов денес - чувај од Денес многу такви ми се собраа - не береше верувај
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 0:51:37
Bogdancanka
ммммммм браво баш добро сте се потрудиле
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 0:52:34
Rossana
mmmmm i jas sum za ova, moze moze. A torta?
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 0:59:52
Bitolcanka
Еве и торта за љубителите на благо
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 1:01:01
Rossana
e sega se zadovoleni potrebite. Blagodaram
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 1:06:50
Bitolcanka
You are welcome
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 8:55:10
Палешка РР
Оваа ја чував цела за вас, знам дека сте по благото
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
(Одговор на членот April )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 8:59:56
Bogdancanka
ммммммм прекрасно браво Палешка баш си се потрудила а за со тортата неко пиче хехехехе
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 9:00:09
melody
Jas ne sum mnogu ama koga ja gledam tortavaaaaa...bogami sakam edno troa podebelo parcence
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 9:09:33
Палешка РР
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 9:17:02
Bogdancanka
ауууууу Палешка голем избор хм што да изберам сега?Ајде некое сокче да не ја удриме уште рано рано на песна
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 10:01:33
Gari68
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka а за со тортата неко пиче хехехехе Па и јас сум за едно "пиче" ама не знам дали мислиме за истото хихихихи
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 10:04:05
Bogdancanka
хехехехехехе јас мислав на нешто за пиење е сега незнам дали мислевме на исто?хехехее
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 10:13:49
Палешка РР
Ве фати вас пијалоков
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 11:09:08
BILE.F
Јас не сум многу по тортиве, ама од оваа пробав! Каква е и за кого е, вреди да се проба! ММММ, многу слатко!
_____________________________ Пред да скокнеш, кажи оп!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 11:15:15
Bitolcanka
Мене доста ми е од торти - вчера претерав Ај 1 мало тенко парченце да не те одбивам (инаку ич не сум по благото ) и овошно сокче-добро ќе ми дојде, за освежување. Во чест на Миа
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 11:17:34
Bitolcanka
Од мене кафе-кој е за, нека се послужи
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 11:18:34
penelopa
Добро утро и од мене..јас не пијам кафе може какао или топло чоколадо
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 11:39:24
nadica
еве какао или топло чоколадо а за мене кафето (дупла ако може)
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 11:45:13
Bitolcanka
Повели Пенелопа, бирај
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 11:46:45
Bitolcanka
Надица ме претекна Јас низ соби бев нешто ... За второто сме имале ист вкус
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 11:47:42
penelopa
Мммм фала Надице, ептен ме бендиса...ај наздравје кафето.
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 17.5.2010 11:53:13
amelbebe
bitolcanke cekam kafe uz cigarata
Анкета
Расположението во бременоста.Admin Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?