Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 10.5.2010 23:11:34
jovanka
bravo Bogdancanka kolku si brza vo prigotvuvanjeto kolku ubavo ke mi dojdat
_____________________________ Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 10.5.2010 23:17:40
Bogdancanka
хехехехе има уште еве за со благото да ве послужам свежо изцеден сок,сега го спремав
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.5.2010 6:28:18
Rossana
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 16:13:02
April
повелете
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 16:14:37
Палешка РР
Леле значи да ти е жал да ја пресечеш тортава, многу убава си ја направила Април. Ајде со среќа на ќеркичката и само петки да реди!
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
(Одговор на членот April )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 16:15:04
ripce
Фала Април... ептен си била вредна од сабајле
_____________________________ "Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 16:16:34
matushka
Abe domakinka zena, nema sto Cestoto prvace i da bide vasata nagolema gordost!
(Одговор на членот ripce )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 16:19:22
Maca25
Честитки за идното прваче со најпрекрасно име на свет!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 16:19:50
Bogdancanka
ммммммм прекрасна торта Април се гледа дека си одлична домакинка......честитки за првачето и се петки да ти носи
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 16:21:21
April
фала, фала...цело сабајле ја правам... морав така малку шмизлеста да ја направам
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 16:27:59
vezilka RR
Ајде Април, честитки и се петки да реди..:)
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 16:30:05
nadica
за лепотицата на април со преубаво име која ни порасна
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 16:59:07
brineta88
Koj e за свежо набрани јаготки? повелете
_____________________________ Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 17:03:39
Maca25
Оооо убаво издекорирани јаготки. мммм...
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 17:05:58
Rossana
ke mi se pridruzi nekoj?
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 17:08:00
nadica
скарана сум со алкохолот ама затоа би се напила едно кафе
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 17:09:38
Палешка РР
И јас во мементов пијам кафе...ммм...повелете
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 22:59:32
Bogdancanka
ајде кој е за чајче мене нешто грло ме боли ќе се напијам,има некој да ме дружи?
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 23:04:34
Viktori
коњаче едно виртуелно супер ќе ми дојде Во реалност не Па после од тоа на Палешка кафето нормално, да не ми бегаат буквиве од таст. меѓу прсти
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 23:05:19
jovanka
dobro ke mi dojde i taka maka macam so krajnicite deset dena iako sum podobra moze caj
_____________________________ Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 23:36:44
Палешка РР
Каде сте ноќни птици?
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 23:41:23
Viktori
јас сум тука на шанк џапам коњаче
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 23:41:28
baby mama
Тукаааааа во кревет
_____________________________ Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 12.5.2010 23:44:05
Bogdancanka
јас се спремам за во кревет пијте по една од мене кој што сака а јас одам на нанење
RE: Кафе бар "Happy Hour" 13.5.2010 0:04:54
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka јас се спремам за во кревет пијте по една од мене кој што сака а јас одам на нанење jas go zamam ova tvoja smetka ok?
Анкета
kiki mamikiki sakam da znam kako i sto da prezemam pri vospaluvanje i pokacena temperatura pri idenjeto na prvite zapcinja bolki zlebini (
44% )
temperatura (
38% )
povrakanje (
19% )
Број на сите гласови: 16 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !