butterfly1 -> RE: Вагиналните инфекции како проблем за забременување (12.3.2014 13:14:03)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR ИЗВОРНА ПОРАКА: butterfly1 мене ми е подобро , завчера ја ставив последната вагиналета [sm=smiley1.gif] Но сега нешто ми е чудно имав бело прање од вагиналетиве жолто нормално е мислам тоа пошо прашакот им е кремаст ама еве сабајлево повторно жолто бело прање и тоа многу, можно ли е да останало нешто од вагиналетата од завчера па сега се дочистува ? малко сум загрижена да не ми се искомплицирало нешто [sm=smiley13.gif] Можно е, но сепак оди на лекар, повторно да направиш брисеви, а може да побараш само не знам каде прават ПХ киселост на вагината да испиташ и да бидеш мирна, бидејќи гледам се спремаш за ИВФ, нели? ке одам да за брисеви, не мила сега паузирам од се буквално да одморам глава малце додека мажми не е дома, после кога се врати ке правиме муабет што понатамуу, јас онака собирам информации само :) Мислиш на ПХ вредност на вагината? Мислам дека ја прават по приватниве ама досега не ми направил никој а одев во ремедика долго време, за што служи таа?
|
|
|
|