andrijance90 -> RE: Вагиналните инфекции како проблем за забременување (18.6.2013 14:22:18)
|
Се хранам добро, внесувам овошје што повеќе , да не кажувам колку витамини имам испиено, колку имуностимулатори..[sm=smiley13.gif] да менувам веќе гинеколози не сакам, доктор Дракулевски мислам дека е добар и тоа доста, утре сум на контрола кај него па ќе видиме што ќе каже, и мислам врти сучи сите гинеколози се исти , исти лекови препишуваат исто работи, а верувајте сум била кај многу, така да се додатно на своја рака сум зимала од форуми прочитано ( витамини, вагиналети на природна база, итн) јас пак како да имам некое подобрување, арно ама ми искочи па сеха бактерија во урина од каде дојде не знам цело време стерилна си беше..мислам дека е грешка некоја па ќе однесам во Авицена да проверам [sm=smiley13.gif] Докторот од информодијагностиката ми даде уште една терапија и се надевам оваа ќе е успешна, исто ми рече да си купам и спирулина па денес ќе ја земам. Пиел ли некој спирулина? Инаку јас имам слушано за хомеопатија и се имам јавено кај една докторка многу одамна за мојов проблем и ми рече дека тоа е долготрајно лечење и дека не ми гарантира ништо [sm=smiley13.gif] а време мене не ми се губи..патем мислам дека информодијагностиката и хомеопатијата се гранки на информационата медицина
|
|
|
|