andrijance90 -> RE: Вагиналните инфекции како проблем за забременување (22.5.2013 11:19:20)
|
Давајте помош [sm=smiley13.gif]очајна сум, се почна пред 2 години кога го имав првиот и тоа заштитен однос, се јавија некои бактерии како гарднерела, стрептококус, пептерококус за кои пиев ( оспен, амоксиклав, сумамед,алмацин,ампицилин) од септември навака покрај овие мака мачам и со трихомонијазата ( испиени се 3 дози Флажил од 400 мг + вагиналети) Ставав секакви вагиналети на природна база, вагиналети со лактобацили, спрејови се што слушнав ставив, сменив и гинеколози пак ништо. Се лечеше и мажот ми а и со месеци сме немале односи [sm=zmeden.gif] Цело време имам жолт исцедок и сум воспалена. Што да правам , гинекологот крева раце вика не знам како може ова, а сакаме и бебче со мажот ми , се лечам и од полицистични јајници, и ми вика не смееш да пробуваш за бебе додека не ги излечиш бактериите. А, што да правам никако не си одат [sm=smiley19.gif] Од денес пак сум на Флажил, црниот дроб ми е малце оштетен од толку лекови, кажувајте чаре, ми е страв да не си ги уништам јајниците со волку воспаленија и инфекции.
|
|
|
|