Viktori -> RE: Агнес ги очекува близнаците! (18.10.2010 13:00:28)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 Виктори не знаем како то иде, па и у комисији има луѓе, који имају образованје у сфери социале, нели, па имају властита деца ... нисам сигурна зошто ми не доѓемо на ред, било је споменуто, да нисмо пријоритетан случај али заиста све смо урадили, да би изкаѕали да смо добри и поштени ... ми смо особно дошли и све су нас детајлно испитали, онда су нас још један пут звали да доѓемо и опет су нас испитували. Тако, да не знам што би више требали. Можда имају пуно пуно посла и оних који чекају на комисијо веч дуѓе време као ми. Ми чекамо на комисијо укупно пола године, можда има оних који чекају дуже. Агнес, ај нека ти текне сама зошто ве викале два пати. Може и трет ќе ве викнат! Прочитај ја само лицитацијата погоре. И 10 состаноци можат да пројдат, да не се најде некој што ќе плати повеќе! У врска со муабетот погоре социјални работници бла бла бла....Кога ќе влезат во системот, излегуваат од умот! Затоа што нашиот систем овде е таков, неразумен! Позиција на моќ, пари, корупција и мито! И ако не си таков, не можеш да бидеш на такво место! Не можеш да бидеш член на таква комисија!
|
|
|
|