Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Агнес ги очекува близнаците! 1.6.2010 13:46:27
betpet
mnogu mi e milo,sto dvete devojcinja ke gi dobijat posakuvanite mama i tato bravo za Vas Agnes mnogu dreka i sto poskoro baknezi i guski so malite soncinja.
RE: Агнес ги очекува близнаците! 1.6.2010 18:29:30
niki
Агнес прекрасно уредена соба, уште една потврда дека дечињата чија мајка ќе бидеш ќе бидат најсреќните на овој свет баш поради фактот што тебе те имаат за мајка.
RE: Агнес ги очекува близнаците! 2.6.2010 19:51:27
agnes77
puno fala na site, puno mi znači vaša podrška (thanks for your support )
sad sam u nekoj zabrinuti fazi i teško mi je, nadam se, da če sve uskoro završiti, zaista je teško tako puno čekati...ali pošto jas sum realistički optimist (ha, ha, ha) znam da uskoro če biti OK
RE: Агнес ги очекува близнаците! 3.6.2010 11:52:36
niki
Ух, најтешко е да бидеш во исчекување на нешто кое од тебе лично не зависи и ти ништо не можеш да направиш за да оди побрзо. Но, ќе биде сигурна сум, ова се само слатки маки пред една голема заслужена радост. Издржи Агнес, ние сме тука навиваме за тебе
RE: Агнес ги очекува близнаците! 10.6.2010 22:54:06
Snowhite RR
Имај трпение Агнес, сигурна сум дека вашиот ангел не ве заборавил и дека набрзо ќе направи вашиот сон да се оствари, да стане реалност и ќе ви ги донесе близнаците кај вас да се гушкате
RE: Агнес ги очекува близнаците! 11.6.2010 15:20:42
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
Agnes mila ne smees da gubis nadez
na krajot od tunelot sekogas ima svetlina,bog znae kolku i da e dolg sepak ima kraj na temnicata
Jas se nadam da si u pravu i možda ja dočekam da procedura završi i da dobijem djevojčice, pošto ja zaista ne verujem, da baš svi koju čekaju da posvoje, čekaju baš naše romske djevojčice koje nisu više bebe. Jas mislim, ako bi sve radilo kako što treba i posvojili bi deca ljudi koji to žele, ne bi bilo ni jedne bebe ne u domu u Bitoli ne u dom 11. Oktober. Ali kako da kažem ... jas sum toliku mnogu naučila u zadnje vreme ... sad vidim, kako naivna sam bila, kako vrlo, vrlo, vrlo naivna ...
RE: Агнес ги очекува близнаците! 11.6.2010 15:35:28
Maca25
Агнес не си наивна, туку само си верувала дека се ќе се одвива малце побрзо. Не се секирај мила, се ќе биде во ред. А и ники ете му се јави на ангелот и мислам дека тој ќе среди се
RE: Агнес ги очекува близнаците! 11.6.2010 16:20:06
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
Agnes mila ne smees da gubis nadez
na krajot od tunelot sekogas ima svetlina,bog znae kolku i da e dolg sepak ima kraj na temnicata
Jas se nadam da si u pravu i možda ja dočekam da procedura završi i da dobijem djevojčice, pošto ja zaista ne verujem, da baš svi koju čekaju da posvoje, čekaju baš naše romske djevojčice koje nisu više bebe. Jas mislim, ako bi sve radilo kako što treba i posvojili bi deca ljudi koji to žele, ne bi bilo ni jedne bebe ne u domu u Bitoli ne u dom 11. Oktober. Ali kako da kažem ... jas sum toliku mnogu naučila u zadnje vreme ... sad vidim, kako naivna sam bila, kako vrlo, vrlo, vrlo naivna ...
Неможам да претпоставам каде запнала работата, сигурно имаш голема причина да бидеш разочарана и да се чувствуваш изневерено, но не се предавај драга. Почекај додека не ви јават конечно, чувај уште малку надеж, можеби само ве тестираат и на крај сепак се да заврши во ваша корист. И не се обвинувај себе си, не си ти воопшто наивна, едноставно се надеваш и исчекуваш и немаш трепение. Бирократијата е таква ко полжав, нив не им гори под нозе, па се влечкаат, па извољеваат их сешто ќе измислат да си го пополнат денот, но мора на крај да ја сработат работата. Гушки за тебе
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.