slip -> RE: Драги Бремена сум! А тој ...? (4.7.2012 8:57:43)
|
Еххххххх,колку е тоа убав момент...Кај нас беше скоро, пред три месеци. За бебе се трудевме 2,5 години и никако да бидне. Кога гледам тој месец ми касни неколку дена. Веќе си претпоставуваме со маж ми, ама никако на таа тема не зборевме, од страв изгледа да не добијам во меѓувреме па да биде залудно надевањето. Сабајлето станав околу 5, бевме договорени со маж ми да правам тест тој ден, цела ноќ незаспав, и сабајлето го направив. Само да знаете како ми се тресеа рацете....неможев тестот да го држам. Леле кога ја видов втората цртка...незнам само како отидов до спална да му кажам на моето злато... А он како на игли...и само прати ситуација по реакцијата додека идам накај спална да процени.А јас пак тивко си идам, не направив како он што очекуваше дека ако е позитивен јас со трчење и со викање ќе излезам, и си помислил дека ми е негативен тестот. Пошто маж ми си го викам ,,бебе,, на надимак [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image], уште пред да влезам во спална, од позади ѕид му реков ,,Бебе, имам друго бебе,,......Леле кога влегов,кога му ја видов фацата....па и насолзен...Се изнагушкавме, си избацивме, си полежавме уште два саати така гушнати, и после отидовме на работа.
|
|
|
|