Calypso -> RE: Козметика за новороденче (17.12.2010 15:04:55)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: sweety*** jas mojata kerka veke edna godina ja kapam so mustela gel i so mustela mleko za telo inaku na gazeto i stavam pavloderm a letovo koga se vcrvuvase na cazeto i stavav od mustela krema za crveno gaze [sm=duda.gif] vo pocetokot pocnav da i go brisam gazeto so bekutan vlazni no ne i odgovaraa i se vcrvuvase i preminav na pampers so aloe vera i seuste gi koristam tie i sum mnogu zadovolna sepak pampers e pampers jas voopsto ne im veruvam na makedonskite proizvodi kako bekutan.ete pred nekoj den gazeto i se vcrvi zosto svekrva mi ja izmila so bekutan sapunce znaci voopsto ne i odgovaraat.[sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif] Можеби на твоето малечко не му одговарале производите на алкалоид, тоа се случува. Инаку, искрено да ти кажам, јас повеќе им верувам на македонските производи, и оние од бившите ју-простори (ама со мала доза на резерва за овие од ју-просторите). Не би користела странски производи, затоа што не им верувам ни малку дека не се штетни. И нема врска дали се работи за бебе или не. Се знае дека ѓубрето го праќаат кај нас, сепак има разлика меѓу истиот производ купен овде во Македонија и купен во Словенија. Здравје Боже, кога моето малечко ќе се роди, јас планирам со Бекутан колекцијата да почнам. Ама ќе видиме како ќе биде, да не зборувам пред време, сепак сум во 28 недела [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|