nadica -> RE: Интервју :) (17.6.2010 16:12:35)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 надица браво, на сите прашања имаш одговорено до сега. значи многу си одговорна уф [sm=smiley9.gif] не ме фали толку еве ги моите прашања Што студираш? психологија Кга би ти понудиле сега работа, дали би прифатила, по цена на незавршување на факултетот? не Омилено цвеќе? ружи Колку често излегувате со мт, сами? можам да речам мн ретко мм е музичар па кога сите излегуваат тој најчесто е и на работа така да ретко Опиши ни еден твој нормален ден. се будам, се мијам, пијам кафе, се буди надица, се галиме, ја пресоблекувам, и давам да појадува, завршувам обврски по дома(ручек,перење, пеглање, садови миење, чистење), си играм со надица, доаѓаат сите од работа ручуваме, ја заспивам надица, по попладневниот одмор најчесто се шетаме со мм и надица, навечер некој добар филм и отприлика тоа со ретки искучоци [sm=jezicek.gif] а да и по цел ден висам на рр[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ај ако ми текне после уште нешто, ќе те допрашам[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image] секогаш сум тука за да одговорам
|
|
|
|