Џесика -> RE: Интервју :) (21.7.2010 13:53:32)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: betpet Кога веќе не личиш на оваа на аватарот , дали се шминкаш и кој е твој стил на облекување? Не сакам шминка, ретко се шминкам, само за свечености... спортски стил.... штикла да не видам... си имали ли многу љубовни маки со сопругот, и каков беше начинот на кој те побара за жена? Јас го побарав него... му викав „Абе кога ќе ме побараш за жена???“ колку деца би сакала да имаш? Три... еден син и две ќерки [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image] какво по природа е синчето и на кого личи? Борјан е прав индијанец, малку див, живее во свој свет, и мнооогу се смее, личи и на мама и на тато... мешан е дали сакаш веселби и дружби со поголем број на луѓе? зависи од расположение... дали си нервозен тип и што те смирува? сум нервозна и се смирувам со плачење што би ги советувала другите,за некоја грешка која ти се повторила повеќе пати, или немало таква ситуација? ............... што би посакала во животот, и што би избришала од него? Многу спокој и позитивна енергија...
|
|
|
|