Beatris -> RE: Интервју :) (9.12.2010 20:54:19)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 Повели Беатрис уште прашања: дали имаш купено нешто за бебушката и што? Имам купено едни бели шпиознички на кои пишува MADE WITH LOVE, едни мекани розевки откога дознавме дека е женско, 3 пара слатки шареники чорапчиња, едни меки розевки патичиња со чипка, и сега ептен од мерак едни новогодишни чорапчиња/патчиња (my First Cristmass), ама ми текна дека ќе ги носи наредната година па земав поголемки Хоби? Пишување поезија Дали би ја крстила ќерка ти по некоја од идните баби? [sm=smiley1.gif] и ако не зошто не??? [sm=smiley36.gif] Леле никако по баби, дедовци ептен ми е безвезе тоа, ако ми се свиѓа името а се погоди исто по баба дедо ок, ама инаку онака баш специјално не, некако тоа ми е многу големо ограничување на изборот на имиња Дали мт е член на РР? Дали му кажуваш што се случува овде и какви муабети се водат или си го чуваш тоа за себе? мм не е член, ѕирнал чат пат некои муабети ама не му е баш јасно што се дешава тука, рече дека подетлно ќе испита што толку ми е интересно на рр и како тоа си кажуваме 300 чуда со непознати. Машка работа [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Омилена книга? И писател? Сто години самотија - Марекес Нина ме вика, попосле ќе допишам уште [sm=smiley1.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 Повели Беатрис уште прашања: дали имаш купено нешто за бебушката и што? Хоби? Дали би ја крстила ќерка ти по некоја од идните баби? [sm=smiley1.gif] и ако не зошто не??? [sm=smiley36.gif] Дали мт е член на РР? Дали му кажуваш што се случува овде и какви муабети се водат или си го чуваш тоа за себе? Омилена книга? И писател? Нина ме вика, попосле ќе допишам уште [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|