Calypso
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska### ајде calypso седнувај еве јас ќе почнам Колку години имаш? 31 Која ти е омилена секс поза? cowgirl Каде живееш? vo Skopje, ako ova ovde se racuna Skopje Која е најголема лудост која си ја направила ? banjanje so se alista so soklasnicite vo Ohridsko ezero pri kraj na april, na ekskurzija od osnovno skolo... i posle taka mokri si otidovme doma... srekja sme imale sto ne zakacivme nekoja bolestina Што би сакала да промениш во животот? mestoto na ziveenje, bi si gi zela mazot i deteto i trk vo Ohrid ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Ајде одиме со прашања за Калипсо. Каква литература сакаш? sakam fantazija (Tolkin, Dal, Luis i slicni) i istoriski knigi najmnogu, ama citam se, osven knigi za samopomos Дали спиеш гола или во пижами? koga studirav, spiev gola koga ne mi bea cimerite tuka ili koga ke imav nekoj na "gosti" , a sega poretko... ne za drugo, maliov se budi nokje, ladno e Нескафе или турско? Irish coffee-to na mm Кога ја изгуби невиноста? na 19 godini Што би посакала кога би имала волшебно стапче?mir vo svetot hehe... a inaku, sala na strana, zdravjeto go stavam na prvo mesto... se drugo moze da se sredi Што најмногу те привлекува кај маж ти? uf, tesko mi e da se odlucam... mi zraci nekako celiot, ima posebna zvezda, sarm... a ako zborime za fizickiot izgled, slaba tocka kaj mm se ocite... i racete... obozavam maski race А што најмалку?me odbiva toa sto e pusac, ama se naviknav Што сметаш за твој најдобар квалитет? casata mi e sekogas polupolna... i sum sekogas nasmeana i pozitivna (umre cigankata sto me falese ) Која е твојата работа од соништата?morski biolog Дали знаеш некој странски јазик?angliski i po malku francuski, razbiram po nesto italijanski, asosednive jazici ne gi smetam tuka ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina ajde i jas da i postavam nekolku prasanja na calypso Kolku vreme si mazena od septemvri 2010 -godina i 4 meseci dosega Na kolku godini ja izgubi nevinosta na 19 Imas li braka i sestri imam postar brat Vo sto zivees vo kuka ili stan vo kukja Od kade si od Ohrid Kolku godini si 31 ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR ајде Калипсо загеј го столчето еве некое прашање од мене Омилен стих? Some people think love is foolish while other think it's a game, I think that love is a fire I'm burning up in your flame Што те прави тажна а што среќна? tazna sum koga ne mozam (nemam mokj) da pomognam nekomu komu navistina mu treba pomos, a srekna me pravat sin mi i mm, malite raboti vo zivotot, dobra kniga, sedenka i druzba so mm i prijatelite, dobar sex... Омилен стил на облека? sportska elegancija, smart casual ponekogas... ama vo posledno vreme sum samo na sportska Неостварена желба? da ziveam pokraj more Што може да те расплака? nepravda Што повеќе сакаш лето или зима? definitivno leto! I am a summer girl, mrazam stud I ete, jas si gi odgovoriv prasanjata