|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Интервју :)
11.1.2013 16:32:14   
Melanija RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
Melanija, dali ovoj pat navistina pretcuvstvuvase deka kje gi vidis tvoiteuser posted image user posted image ?

Секој втор месец се запишував тоа не зошто мислев дека ќе видам user posted image туку ете пуста надеж.Тешко беше за природно да забременам,а тогаш веќе 2 месеци официјално по документ( зголемени антиспермални антитела) немаше шански природно да забременам.И баш коментирам е како не само ако се случи чудо ќе останам бремена и се случи најубаво чудо во нашите животи user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1251
11.1.2013 19:00:11   
Fiao
Еве ај јас да си седнам на жешко столче, ако некој има прашања изволте (да си поминам и јас со редот user posted image )

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1252
11.1.2013 19:05:27   
deluxe
ne mi e jasno kako se stignuva do cenetoto RR pokraj imeto?? odamna se prasuvam ama sega eve ti ja imas cesta da mi odgovoris Fiao RR user posted image POZZ

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 1253
11.1.2013 19:37:08   
Fiao
Да бидам искрена и јас не знам user posted image . Мене само ме прашаа дали ја прифаќам обврската да бидам модератор, која јас со задоволство ја прифатив и тоа беше се. Наивситна не сум компетентна да ви одговорам на ова прашање user posted image , ако имате нешто лично да ме прашате тоа сигурно ќе ви биде одговорено user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe

ne mi e jasno kako se stignuva do cenetoto RR pokraj imeto?? odamna se prasuvam ama sega eve ti ja imas cesta da mi odgovoris Fiao RR user posted image POZZ

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1254
11.1.2013 19:58:05   
Ikana
1. Што цениш кај луѓето?
2. Каде би сакала да се најдеш за 5 години?
3. Која ти беше првата мисла кога дозна дека си трудна?
4. Имаш ли фобија од нешто?
5. Кој ти е омилен филм?

Ајде Фиао!!! user posted image

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 1255
11.1.2013 20:17:13   
AnnaMolly RR
1. Како започнува еден твој ден?
2. Што си по професија?
3. Освен маж ти и ќерка ти, која личност има посебно место во твоето срце?
4. Дали нешто би те натерало да изедеш парче месо?
5. Како сакаш да го поминуваш слободното време?

Live and let live

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1256
11.1.2013 21:28:24   
niki
Fiao user posted image

kade naogas vege recepti?
dali mislis deka mt ke ti se pridruzi nekogas vo ovoj rezim na ishrana i dali bi sakala?
kolku uspesno se usoglasuvate bidejki razlicno se hranite, dali gotvis za nego i meso vkluceno ili odbivas da fakas meso?
naiduvas na otpor ili na razbiranje vo semejstvoto vo vrska so nacinot na ishrana?
koe ti e omileno jadenje?

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1257
11.1.2013 22:34:24   
Fiao
1. Кај луѓето ценам многу работи, во принцип знам да ги ценам сите нивни доблести.
2. За 5 години би сакала да бидам среќно вработен, веган, со 2 деца и убава линија (со план за трето дете user posted image )
3. „Сигурно е грешка“ (ми беше неверно бидејќи ги чекав тие user posted image без малку 2 години)
4. Имам сташна фобија од давење (загушување)
5. Армагедон, фаворит од мое 5то одд user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR

1. Што цениш кај луѓето?
2. Каде би сакала да се најдеш за 5 години?
3. Која ти беше првата мисла кога дозна дека си трудна?
4. Имаш ли фобија од нешто?
5. Кој ти е омилен филм?

Ајде Фиао!!! user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1258
11.1.2013 22:43:11   
Fiao
1. Најчесто се будам на шамари (влепени од страна на ќерка ми, која мисли дека тоа е многу забавно), после тоа со многу гушки, а на крајот со едно убав и зелен, сочен пијалак полн со здравје и енергија user posted image
2. По професија сум политиколог
3. Посебно место имаат сите мои блиски пријатели, блиската фамилија и моите животинки
4. Само за преживување (ако не постои ништо друго)
5. user posted image Во последно време немам такво, ама кога имам барем малку обожавам да правам топла бања со некоја добра книга
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

1. Како започнува еден твој ден?
2. Што си по професија?
3. Освен маж ти и ќерка ти, која личност има посебно место во твоето срце?
4. Дали нешто би те натерало да изедеш парче месо?
5. Како сакаш да го поминуваш слободното време?

Непосредна врска до пораките: 1259
11.1.2013 22:49:12   
Fiao
1. Веге рецепти има на нет колку ти душа сака user posted image
2. user posted image Тоа е моја многу голема желба и искрено длабоко верувам дека тоа еднаш ќе се случи user posted image
3. Месо фаќам во нужни ситуации (само за бебе кога спремам, а најчесто тоа го прави мм) инаку месо не готвам...
4. Освен од сопругот од другите, повеќето имам поддршка (зборувам само за најблиската околина, од подалечните сум чак и осудувана ама си знаат они дека не допира до мене нивното мислење, па си ја вртиме темата на заебанција user posted image )
5. СУШИ! (кога ќе бидам 100% веган ќе морам рибата да ја заменам за нешто друго, но на нет има одлични, вегански, суши рецепти user posted image )
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki

Fiao user posted image

kade naogas vege recepti?
dali mislis deka mt ke ti se pridruzi nekogas vo ovoj rezim na ishrana i dali bi sakala?
kolku uspesno se usoglasuvate bidejki razlicno se hranite, dali gotvis za nego i meso vkluceno ili odbivas da fakas meso?
naiduvas na otpor ili na razbiranje vo semejstvoto vo vrska so nacinot na ishrana?
koe ti e omileno jadenje?

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 1260
12.1.2013 23:38:28   
Maca25
Фиао РР :

- дали чувате некое домашно милениче ?
- дали работиш во моментов?
- колку години сте заедно со мт?
- што најмногу читаш на РР?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 1261
13.1.2013 0:53:23   
Fiao
1. Да, го имаме нашиот Барон - хаска, а кај моите е моето друго бебе - пекинезерот Оки user posted image
2. Да, моментално работам во нашиот семеен салон за козметика и фризерај
3. Со мм во врска сега на 14ти феб ќе полниме 4 години, а во брак сме 2 и пол user posted image
4. Кога бев бремена киснев на форумот за бременост, а сега гледам на насловна активни теми и се што ќе ми фати око си читам user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Фиао РР :

- дали чувате некое домашно милениче ?
- дали работиш во моментов?
- колку години сте заедно со мт?
- што најмногу читаш на РР?

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1262
13.1.2013 1:01:09   
Џесика
Еве и од мене за Фиао
1. од каде идејата за твојот ник?
2. дали си секогаш толку смирена и сталожена како што изгледаш?
3. дали некогаш си изгубила самоконтрола во некаква ситуација?
4. што е најлудото нешто кое си го направила (небитно дали со другарки, дечко, маж...)

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1263
13.1.2013 1:23:13   
Fiao
1. Хехе шо интересно прашање user posted image На времето кога поинтензивно се бавев со фотографија сакав да се зачленам на еден сајт за фотографија арно ама сите никови беа зафатени. Сакав да звучи малку уметнички па си реков да ставам повеќе согласки во него ама сепак да биде кратко - право да ви кажам сама си го измислив user posted image
2. НОУ! Јас сум ти брате експлозивна бомба - иако тоа се ретки ситуации, ама кога ќе ми стапнеш на жуљ, настанува експлозија! Не си дозволувам секој вака да ме изнервира, најчесто тоа можат да бидат мајка ми на прво место и мм на второ, со останатите или не сум премногу блиска или не им дозволувам... (знам да бидам доста незгодна и со неуслужливи работници кои работат услужна дејност - продавачи, келнери и сл.)
3. Најчесто кога губам самоконтрола кршам предмети (што е навистина реткост), но сепак и тоа е некој вид самоконтрола нели? Сепак не тепам луѓе user posted image
4. Па ја искрено и не сум позната многу, многу по правење лудории, секоја „луда“ ситуација ме прави да се чувствувам неспокојно, а јас навистина си го сакам спокојот во телото, па избегавам да бидам екстремна во такви случаи. Немам некоја случка да издвојам искрено...

Многу интересни прашања морам да признаам user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Еве и од мене за Фиао
1. од каде идејата за твојот ник?
2. дали си секогаш толку смирена и сталожена како што изгледаш?
3. дали некогаш си изгубила самоконтрола во некаква ситуација?
4. што е најлудото нешто кое си го направила (небитно дали со другарки, дечко, маж...)

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1264
13.1.2013 12:08:56   
Cipi Ripi
Фиао еве неколку прашања и од мене:
1. Дали по природа си љубоморна жена?
2. Дали читаш книги? Ако да, какви книги преферираш? ( одговорот не мора да е во сегашно време, бидејќи знаеме сите колку е зафатена денешната мајка и жена)
3. Што си во хороскоп? И дали воопште веруваш во хороскоп?
4. Што никогаш не би простила?
5. И едно прашање што многу често ми го поставуваат мене, а никогаш не сум го поставила јас на некоја жена, а еве сега ми се пружи прилика кај тебе а тоа е: Зошто се омажи толку млада, знаејќи го фактот дека не се омажи трудна?
user posted image

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 1265
13.1.2013 14:34:11   
Fiao
1. Јас искрено не го познавам тоа чувство на љубомора, ама најсериозна сум. Некои ми се чудат, ама јас воопшто незнам како тоа изгледа и ако тоа е чувството што се развива кога мт е во присуство на други жени, јас можам да кажам дека тогаш се чувствувам многу горда на него user posted image . Штом му се навертеле жени, значи дека вреди нешто повеќе нели? user posted image
Шала на страна, за мене љубомората е губење време... Ако му верувам - му верувам 100%, ако не тогаш џабе си го губам времето со него (и онака никогаш нема да му верувам)
2. Многу сакам да читам, многу ретко го правам тоа, мислам дека за тоа е виновен мојот темпераментен карактер кој не ми дозволува многу да седам во едно место. А кога читам, сакам добра крими книга.
3. Во хороскоп сум дупли стрелец и многу сум горда на мојот хороскоп user posted image . Отсекогаш сум верувала во хороскоп, сметам дека на луѓето според хороскопот барем основните црти од карактерот може да им се прочитаат.
4. Обично скршени чаши не би сакала да лепам. Не простувам неверство во било кој облик. Кога велам неверство, не мислам само на тоа мм да ме извара со некоја друга жена, мислам на било кој човек кој ја имал мојата доверба и на некаков начин ме изневерил.
5. Хехе и мене ова прашање многу ми го поставуваат, а јас секогаш велам да го знаев овој маж порано - и порано од тоа ќе се омажев! Истиот ден кога ме побара двајцата посакавме да имаме дете. (искрено немам воопшто добро мислење за браковите кои се склучуваат САМО затоа што жената е трудна, што не велам дека е случај кога жената забременила пред брак, но тоа е направено од љубов)

И ова се супер интересни прашања... ама ја очекував со нешто попровокативно ќе нападнете хехе user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi

Фиао еве неколку прашања и од мене:
1. Дали по природа си љубоморна жена?
2. Дали читаш книги? Ако да, какви книги преферираш? ( одговорот не мора да е во сегашно време, бидејќи знаеме сите колку е зафатена денешната мајка и жена)
3. Што си во хороскоп? И дали воопште веруваш во хороскоп?
4. Што никогаш не би простила?
5. И едно прашање што многу често ми го поставуваат мене, а никогаш не сум го поставила јас на некоја жена, а еве сега ми се пружи прилика кај тебе а тоа е: Зошто се омажи толку млада, знаејќи го фактот дека не се омажи трудна?
user posted image

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 1266
13.1.2013 15:25:48   
Cipi Ripi
Со нешто попровокативно нека нападне некоја другаuser posted image Јас не сакам многу да навлегувам во интимата на луѓето,. Јас искрено и волку едвај си дозволив само затоа што те познавам.
Ама чекам јако прашање да летнеuser posted image

Инаку супер одговори, ништо помалку не очекував.

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 1267
13.1.2013 15:31:16   
AnnaMolly RR
Ајде доста и е на Фиао, доста ја изнапрашувавме. Ципи рипи, ќе скокаш на жешкото столче?

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1268
13.1.2013 15:33:17   
Cipi Ripi
Аууу, ме фати сеа. Ќе скокам, зашто да не user posted image

Непосредна врска до пораките: 1269
13.1.2013 15:41:44   
AnnaMolly RR
1. Кој ти беше најомилен/најомразен професор во средно? user posted image
2. Да имаше ќерка (или во иднина ако имаш) како сакаш да се вика?
3. Дали би дозволила син ти да се тетовира кога ќе стане тинејџер на пример?
4. Последна книга/филм на која си плачела.
5. Ова не е прашање туку некој вид шега. Како би се викал твојот вселенски брод кога ти би била капетан на него? (наведи ја бојата на долната облека што ја носиш и додај го последното јадење што си го изела денес и ќе го добиеш името)

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1270
13.1.2013 15:53:50   
Cipi Ripi
1. Највеќе ја сакав Мица физика и македонски Душко. А неомилени имам повеќе, англиски не ја сакав, многу ми беше пуста никаква, негативна. Не го сакав физичко Златко, биологија Олгица ме нервираше искрено...има има вака сеа дури не ми е убаво коа се потсетувам на некои :)))
2. Да имав ќерка, или ако некогаш имам, ќе се вика Анастасија, Јана или Бјанка.
3. Да, би дозволила.
4. Последно плачев на филмот Nights in Rodanthe.
5. Бродот би се викал Емилијана, моментално носам бел прслук и бели гаќички со црвени цветчиња, и последно само што ручав пире со пилешки стек. ( имево не знам како би го сколпилаuser posted image )

Непосредна врска до пораките: 1271
13.1.2013 15:59:31   
ivoni4ka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi

1. Највеќе ја сакав Мица физика и македонски Душко. А неомилени имам повеќе, англиски не ја сакав, многу ми беше пуста никаква, негативна. Не го сакав физичко Златко, биологија Олгица ме нервираше искрено...има има вака сеа дури не ми е убаво коа се потсетувам на некои :)))
2. Да имав ќерка, или ако некогаш имам, ќе се вика Анастасија, Јана или Бјанка.
3. Да, би дозволила.
4. Последно плачев на филмот Nights in Rodanthe.
5. Бродот би се викал Емилијана, моментално носам бел прслук и бели гаќички со црвени цветчиња, и последно само што ручав пире со пилешки стек. ( имево не знам како би го сколпилаuser posted image )
Belpire-Stek user posted image

Непосредна врска до пораките: 1272
13.1.2013 19:27:41   
penelopa
Ципи Рипи каде имаш завршено средно и која генерација си? Нешто ми се познати професориве што ги спомнувашuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот ivoni4ka)
Непосредна врска до пораките: 1273
13.1.2013 19:32:25   
Cipi Ripi

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Ципи Рипи каде имаш завршено средно и која генерација си? Нешто ми се познати професориве што ги спомнувашuser posted image

Гимназија Орце Николов генерација 2000-2004.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1274
13.1.2013 21:56:50   
elenak
Ципи Рипи:
1. Кое е твоето животно мото?
2. Зини земјо голтни ме... Раскажи некоја твоја непријатна случка.
3. Кој е подоминантен во бракот, ти или мт?
4. Кој дел од своето тело го сметаш за најпривлечен?
5. Која е твојата неостварена желба?
Доста е од мене user posted image
Офтопик: Anna Molly прашањево/игра ептен е интересно. Може да ја играме сите ќе има сигурно интересни имињаuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 1275
Страница:   <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?