|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Интервју :)
13.1.2013 22:42:23   
Cipi Ripi
Моето животно мото отсекогаш било и ќе биде: Не му го прави на другиот она што не сакаш тебе да ти го прават!

Зини земјо голтни ме .....аууфф па имало вакви дешавки сто. Вака ми беше кога ме фатија како препишувам на испит, а не ни знам што ме натера да препишувам. Вака ми беше кога пијани со другарка ми паднавме пред Картел диското...има има дешавки, интересна младост си имав :)))

Во бракот кога станува збор за важни одлуки секогаш двајцата се прашуваме, си ги кажуваме мислењата и мериме на кантар што е подобро. Никогаш, ама баш никогаш не сум се ставила во позиција да речам вака ќе биде и крај. Единствено одкога се роди Даријан ми се случило да речам нема гости бе и крај, детето треба да ми спие..такви ситници.

За најпривлечен дел отсекогаш си ги сметав градите, задникот и насмевката....сега само насмевката.

Моја неостварена желба....уф...навистина ова ќе треба да го подразмислам ова.....сега за сега ќе целам кон материјално....мотор,мој, само мој...зборувам за брзинец, не за веспа.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1276
13.1.2013 22:45:30   
Fiao
МОРА ДА МЕ ЗЕЗАШ ЗА МИЦА ЧОВЕЧЕ?! (3 столчиња + 2 клупи = бр.5 НА ТАБЛА! user posted image user posted image user posted image )
Ајде и јас да си ја прашам Ципи Рипи сеа:
1. Како гледаш на луѓето кои се различни од тебе на било каков начин? (различни по пол, раса, етничка припадност, сексуална определба и слично)
2. Што беше најтешкото со кое се соочи кога стана мајка?
3. Каков е твојот однос кон животните и дали би дозволила бебешко да расте со животинка (доколку би имала услови)?
4. Кој беше пресудниот момент во вашата врска (со мт) кога ти реши дека тоа е човекот со кој треба да го поминеш животот?
5. Колку деца би сакала да имаш?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Ципи Рипи каде имаш завршено средно и која генерација си? Нешто ми се познати професориве што ги спомнувашuser posted image

Гимназија Орце Николов генерација 2000-2004.

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 1277
13.1.2013 22:48:04   
AnnaMolly RR

Ципи Рипи каде имаш завршено средно и која генерација си? Нешто ми се познати професориве што ги спомнувашuser posted image

Да не забегуваме офтопик, ама ја прашав зашто генерација сме од Орце и малку да се потсетиме на професорите :)

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1278
13.1.2013 23:05:57   
penelopa

Не разбирам што е тука офтопик? Ципи рипи е на жешкото столче -јас и поставив прашање, она одговориuser posted image Ај сега уште едно прашање за да не бидам офтопик нели.Дали готвиш и што најдобро би знаеш да зготвиш?
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Да не забегуваме офтопик, ама ја прашав зашто генерација сме од Орце и малку да се потсетиме на професорите :)

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1279
13.1.2013 23:11:38   
Cipi Ripi

ИЗВОРНА ПОРАКА: Fiao RR

МОРА ДА МЕ ЗЕЗАШ ЗА МИЦА ЧОВЕЧЕ?! (3 столчиња + 2 клупи = бр.5 НА ТАБЛА! user posted image user posted image user posted image )
Ајде и јас да си ја прашам Ципи Рипи сеа:
1. Како гледаш на луѓето кои се различни од тебе на било каков начин? (различни по пол, раса, етничка припадност, сексуална определба и слично)
2. Што беше најтешкото со кое се соочи кога стана мајка?
3. Каков е твојот однос кон животните и дали би дозволила бебешко да расте со животинка (доколку би имала услови)?
4. Кој беше пресудниот момент во вашата врска (со мт) кога ти реши дека тоа е човекот со кој треба да го поминеш животот?
5. Колку деца би сакала да имаш?

Ауу немој молим те немој да ми ја закачаш Мица, тепам за неа.

Не гледам на луѓето различни од мене ама баш никако освен човечки. Мојата најдобра другарка е муслиманка, со неа сум од прва година средно, заедно порасснавме, си одиме на сите празници, немам никакви предрасуди, никогаш не сум ни имала. Мојата мајка е психолог, така ме научи да гледам на работите, да го гледам човекот пред се, јас така пораснав, барајќи разумност во постапките на луѓето, барајќи одговори за се, само не за различностите.
Од маж ми запознав еден тон педери, не ми смета никој ама баш никако. Јас уживам со луѓето кога се среќни, како и да го постигнуваат тоа.

Кога станав мајка, се ми беше тешко, не можев да се навикнам на ништо, паднав во пост породилна депресија, Даријан не сакаше да цица, а млеко тече ли тече. Но најтешко од се ми беше тоа што моите најблиски не можеа да ме сфатат како ми е. Како е да ја излежиш цела бременост буквално за да не ти падне бебето, и на крај да те исечат. Тешко се опоравив од царскиот...многу тешко. Сега кога си ја гледам лузната, ја гледам како лузна на срцето, а не на телото. Дури од кога помина летово се освестив што и како ми се случи, мене буквално ми фали година од животот, и сега после се, се чувствувам како да ништо не може да ме сруши. Што и да се случи знам дека можам се сама, и со тоа се гордеам, и се тоа поради мојата бременост и породување. Јас сум сега мајка која може се.

Многу ги сакам животните, порано бев мачкарка, сега сум повеќе кучкарка. Баш сега чекаме да се породи хаската на најдобрата другарка на мм, и мн сакам едно ама мм не ми дозволува во станов. Сакам куче покрај син ми.

Пресудниот момент беше кога се соочив со неговиот мир, тој беше животот што го посакував. Искрено сметам дека се исгустирав од се, сфатив дека никогаш не би можела да живеам со живчан човек, со некој што нон стоп ќе го нема дома, со некој што не го изживеал животот пред мене, некој што не е способен за градење иднина, не би можела да живеам со некој што гледа од денес за утре....епа мм беше се само ова не, тогаж се вљубив во него и го посакав засекогаш.

Сакав 3, ама после првово тешко дека ќе се решам на второ.

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 1280
13.1.2013 23:14:37   
Cipi Ripi

Не разбирам што е тука офтопик? Ципи рипи е на жешкото столче -јас и поставив прашање, она одговориuser posted image Ај сега уште едно прашање за да не бидам офтопик нели.Дали готвиш и што најдобро би знаеш да зготвиш?
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Да готвам, готвам ама баш се. Грашок, леќа, мусака, полнети пиперки, шпагети, макарони, печам месо во рерна многу убаво ми излегува, ориз со копани...се правам. Не можам да издвојам.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1281
13.1.2013 23:17:13   
Ring
Ајде и од мене за Ципи Рипи

1.Дали купуваш брендирана облека, и ако да , што последно си купи ?
2.Дали ги озборуваш колегите (ако работиш ) или пријателите ?
3.Дали имаш тајна што никој не ја знае ?
4.Гледаш ли турки серии ?
5.Дали ти се случило детето да ти кенка без везе , а ти да си седиш на РР и да не го рецкаш?
6.ако имаш можност дали би го сменила никот на РР ?

Биднаа 6 , ама не се многу user posted image

Your children will become who you are...so be who you want them to be !

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1282
13.1.2013 23:25:58   
Cipi Ripi

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring

Ајде и од мене за Ципи Рипи

1.Дали купуваш брендирана облека, и ако да , што последно си купи ?
2.Дали ги озборуваш колегите (ако работиш ) или пријателите ?
3.Дали имаш тајна што никој не ја знае ?
4.Гледаш ли турки серии ?
5.Дали ти се случило детето да ти кенка без везе , а ти да си седиш на РР и да не го рецкаш?
6.ако имаш можност дали би го сменила никот на РР ?

Биднаа 6 , ама не се многу user posted image

Не пазам од каде купувам, купувам што ми се свиѓа. Биквално за брендирана облека, па не знам што е кај нас бренд, еве купувам од Шевињон пошто на мм другарка работи таму и ни дава на попуст и ни кажува што е фалцот. Немој да мислите дека брендот е топ облека, еве пример Шевињон е се со фелер.
Последно едни штикли си купив од една продавница спроти киното милениум.

Не работам.

Нормално дека имам тајнна што никој не ја знае. Може не никој, само една другарка или мајак ми.

Не гледам турски серии. Ич! Не можам да ги поднесам, аман нека си одат веќе.

Кај нас дома само јас се карам ако закенка детето. Значи јас не дозволувам дете да плаче и дома ме караат. Го кревам одма.

Па не би го сменила, баш ми е бренд сега.

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 1283
14.1.2013 9:24:18   
Pepelaska *
Дали имаш некоја љубов од минатото која никогаш нема да ја заборавиш?
Дали се каеш за некоја постапка досега?
Одмор од соништата?
Твојата скриена лоша страна? Ако ја имаш user posted image

Ова за Ципи Рипи,а следна за жешко столче ја предлагам Пенелопаuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1284
14.1.2013 10:57:48   
Cipi Ripi

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

Дали имаш некоја љубов од минатото која никогаш нема да ја заборавиш?
Дали се каеш за некоја постапка досега?
Одмор од соништата?
Твојата скриена лоша страна? Ако ја имаш user posted image

Ова за Ципи Рипи,а следна за жешко столче ја предлагам Пенелопаuser posted image

Имам да, ама не ни било судено. Нема никогаш да го заборавам зашто многу го сакав, а и тој мене, знам. Ама животот оди понатаму, јас продолжив со мојот, а исто и тој со неговиот. Тоа беше одамна, тоа е дел од моето минато и таму ќе си остане. Не контактираме воопшто.

Единствено за што се каам е што не го дозавршив факултетот. Не можев да положам еден испит и после 5 пати буткање рабрав дека професорорт сака мито. Сега се каам како можела таква глупост да ме демотивира, ама ќе му се вратам јас еден ден, знам, па ќе види тогашuser posted image

Ако се мисли за во иднина, па и немам баш некои желби на тоа поле. Само да ми е лабаво и да си уживам без телефони и проблеми. Ако се мисли за одмор што веќе сум го имала, тоа е Египет 2010.

Ложа страна имам, ама не ми е скриена. Тоа е мојата рамнодушност откога ќе сфатам дека некој не ми пружа мене толку колку што јас му пружам него, значи додека молам слушни ме, ако престанам да зборам или да молам за нешто џабе е веќе се, и на дрво да се качи после нема да ме интересира.

Епа девојки бајаги ме испопрашавте, се надевам се доловив себе си. Интересни прашања имав.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1285
14.1.2013 13:44:02   
miana
Сега ке седнува ли пенелопа на жешкото столче или не???
Ципи рипи ајде и на мене да ми одговориш

Што сакаш најмногу да правиш,што те исполнува?
Што мразиш најмногу од се на светот? ( личност,обврска или било што )
Без што Не излегуваш од дома?
Дали си љубоморна?
Кое ти е најнеомилено јадење?
Што би сакала најмногу да работиш?
Ај доста ти е user posted image

Непосредна врска до пораките: 1286
14.1.2013 14:04:48   
zzaa
Cipi Ripi eve i od mene nekoe prasanje.
1.koja ti e omilena boja?
2.kako podnesuvas poraz?
3.sto ti e najgolem predizvik vo zivotot?
4.koga bi imala moznost vo koja drzava bi sakala da zivees?
5.trpis li kritika?
6.ako ima nesto(sto bi bilo toa)sto saks da go promenis vo fizickiot izgled?
eve dosta se od mene

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1287
14.1.2013 14:22:34   
penelopa

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Сега ке седнува ли пенелопа на жешкото столче или не???
Ципи рипи ајде и на мене да ми одговориш

Иако веќе сум била на жешкото столче, нема проблем ќе одговарам на ваши прашањаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 1288
14.1.2013 14:29:12   
Beatris
Прашања за Пенелопа:

1. Што си по професија?
2. Дали си вработена?
3. Дали се чувствуваш реализирана на личен план?
4. Дали имаш комплекси?
5. Дали би променила нешто во твоето минато?
6. Дали сметаш дека си добар соговорник?
7. Чувствуваш ли потреба да се докажуваш некому?
8. Што за тебе е површност?
9. Дали сметаш дека луѓето кои не носат брендирана гардероба се помалку вредни?

< Поракaта ја уредил Beatris RR -- 14.1.2013 14:31:31 >

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1289
14.1.2013 14:31:14   
miana
Epa ajde togas ti odgovori mi na prasanjata.Neznaev na kooja da gi postavam
eve neka bidat za tebe

Што сакаш најмногу да правиш,што те исполнува?
Што мразиш најмногу од се на светот? ( личност,обврска или било што )
Без што Не излегуваш од дома?
Дали си љубоморна?
Кое ти е најнеомилено јадење?
Што би сакала најмногу да работиш?

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1290
14.1.2013 16:00:53   
Cipi Ripi

ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa

Cipi Ripi eve i od mene nekoe prasanje.
1.koja ti e omilena boja?
2.kako podnesuvas poraz?
3.sto ti e najgolem predizvik vo zivotot?
4.koga bi imala moznost vo koja drzava bi sakala da zivees?
5.trpis li kritika?
6.ako ima nesto(sto bi bilo toa)sto saks da go promenis vo fizickiot izgled?
eve dosta se od mene

Бела.
Прилично добро. Без многу трескање од земја.
Најголем предизвик да израснам здраво и воспитано дете, односно да му подарам на овој свет човек во права смисла на зборот, од мене.
Во Америка.
Да, трпам, ама само ако е поткрепена со докази дека неечини тоа. Ако е од типот еј види мене не ми се свиѓа вака, дај напрај таак, тогаш не.
Моментално градита кои ми свиснаа од стискање со пумпица 4 месеци.

Да одговарам на миана или ќе се јави пенелопа?

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 1291
14.1.2013 21:29:24   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Прашања за Пенелопа:

1. Што си по професија? Дипломиран педагог, на пола пат до магистер по Андрагогија
2. Дали си вработена?Да
3. Дали се чувствуваш реализирана на личен план? Да речеме околу 90% да уште малце фали да кажам дефинитивно ДА
4. Дали имаш комплекси? Не
5. Дали би променила нешто во твоето минато? Не
6. Дали сметаш дека си добар соговорник? Хм повеќе знам да сослушам некого отколку да му делам паметни совети.
7. Чувствуваш ли потреба да се докажуваш некому? Апсолутно не, немам намера на никого ниту да му се докажувам покажувам итд.
8. Што за тебе е површност? Неможност да се согледа суштината, јадрото, сршта на некоја постапка, проблем, ситуација.
9. Дали сметаш дека луѓето кои не носат брендирана гардероба се помалку вредни? Апсолутно не. Брендирана облека не се само скапи марки како Версаче, Прада, итд. кој реално тешко кој може да си ги дозволи, туку сите останати брендови кој за среќа се достапни за секој џеб.

< Поракaта ја уредил penelopa -- 14.1.2013 21:30:10 >

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1292
14.1.2013 21:38:59   
penelopa

Epa ajde togas ti odgovori mi na prasanjata.Neznaev na kooja da gi postavam
eve neka bidat za tebe

Што сакаш најмногу да правиш,што те исполнува? Сакам долгии опуштени прошетки со син ми и маж ми, сакам патувања, во последно време најисполнета сум кога сите сме здрави.
Што мразиш најмногу од се на светот? ( личност,обврска или било што ) Личности не мразам, ако некој не ми одговара го игнорирам, од обврски мразам се по малку најмногу чистење ВЦ ама тоа веќе долго време го прави маж ми. Еве многу мразам бубачки од секаков видuser posted image
Без што Не излегуваш од дома? Моментално без капа, шал и ракавици
Дали си љубоморна? Порано бев многу повеќе а сега се помалку и помалку.
Кое ти е најнеомилено јадење? јагнешко нема шанси да ставам во уста а често се случува и бучкурушите од свекорми да не ги јадамuser posted image
Што би сакала најмногу да работиш? Би сакала да работам во Монтесори градинка

< Поракaта ја уредил penelopa -- 14.1.2013 21:39:29 >

Непосредна врска до пораките: 1293
15.1.2013 11:54:03   
miana
Ajde jas se prijavuvam hrabro i dobrovolno za na zeskoto stolce user posted image

Непосредна врска до пораките: 1294
15.1.2013 12:22:50   
sandriana RR
Ајде шефице user posted image

Ajde jas se prijavuvam hrabro i dobrovolno za na zeskoto stolce user posted image

1.Кој е твојот најголем страв?
2. Од каде желбата и талентот за готвење?
3. Став за другарството - веруваш ли во машко-женско пријателство?

Непосредна врска до пораките: 1295
15.1.2013 13:11:37   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana

Ајде шефице user posted image

1.Кој е твојот најголем страв?
2. Од каде желбата и талентот за готвење?
3. Став за другарството - веруваш ли во машко-женско пријателство?

1.Мојот најголем страв е да останам сама без моите најсакани.
2.Желбата за готвење ми е од мали нозе - од мојата баба која што ме изразна а и секако МНОГУ сакам кога ке ги видам задоволните лица на моите мили кога ке им направам нешто вкусно или пак кога керками ке ми рече - мамо да ти се позлатат рацете.
3. Верувам во машко - женско пријателство.Јас од секогаш имав повеке другари одколку другарки но исто така верувам и дека има луге кои што не можат да бидат другари со спротивниот пол и ми го имаат признаено тоа.

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1296
15.1.2013 14:28:33   
Pepelaska *
Ооо, шефицата на жежок столuser posted image

Дали читаш и омилена книга?
Дали би му простила на мт неверство?
Дали ти би го изневерила некогаш?
Кое јадење кое си го зготвила досега останало во сеќавање кај твоите?
И дали си имала тотален промашај во кујна?
Колку врски имаше пред мт?
user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1297
15.1.2013 14:42:59   
Bogdancanka
Миана е на жешкото столче така?еве неколку прашања и од мене

Најголема лага?
Што те вади од такт?
Што те исполнува?
Дали си злопамтило?
Омилена дестинација?

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1298
15.1.2013 14:46:40   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

Ооо, шефицата на жежок столuser posted image

Дали читаш и омилена книга?
Дали би му простила на мт неверство?
Дали ти би го изневерила некогаш?
Кое јадење кое си го зготвила досега останало во сеќавање кај твоите?
И дали си имала тотален промашај во кујна?
Колку врски имаше пред мт?
user posted image

- Читам,многу сакам да читам ама во последно време читам книги од факс ( постдипломец сум нали ?) па затоа ги запоставувам другиве,последна книга која ја прочитав беше - Дамата,домакинката и курвата - Валентино Лауцоски а пред таа "Дваесетата сопруга"- Инду Сундаресан
-НИКОГАШ,ама баш НИКОГАШ не би му простила неверство на мм ( не би можела да живеам мирно повеке )
- Многу јадења им останаеле во секавање,ама еве ке одвојам - мајками неможе да ми ја заборави пицата сто последна сум ја месела за неа ,турлитавата исто мајками ми ја збори и една торта со јагоди - кумот на керками секогаш ми ја спомнува user posted image
- Јадење со промашај до сега ми била тортата за роденденот на мм - филот беше течен user posted image
- Колку врски сум имала пред мм? Мммм ако збориме за сериозни врски ( долги ) - две долги врски а другото се биле кратки и не се ни секавам user posted image

Непосредна врска до пораките: 1299
15.1.2013 14:50:46   
Mihaela 2010
miana ne odgovori dali ti bi go izneverila maz ti....aaaaaaa ajde brzo

Непосредна врска до пораките: 1300
Страница:   <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?