Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Zdravo Ringerajkovci .Eve me mene povtorno tuka zasto Mila mi bese bolna pa nemav vreme za nisto drugo.Ali sega fala mu na Gospod e dobra pa ajde da vidam kako ste vie, da ne me zaboravivte
< Поракaта ја уредил Elena -- 26.5.2009 17:28:25 >
Кај си Весна. Ни недостасуваше секако! Не сме те заборавиле. Драго ни е да чуеме дека Мила е добра.
Твоите мислења, ставови и совети ни недостасуваа премногу периодов. Ајде одмори малку во баров па сподели со нас некоја порака на темите.... Поздрав до тебе и Мила
< Поракaта ја уредил Elena -- 26.5.2009 17:28:40 >
честитам Елена за 1000 објавувања, нека се множат и повеќето Рингерајовци и Рингерајки да слават за 1000 објавувања. Ајде почести ме нешто освежително!
Мами јас те дружам тука! Денес ми е мрзлив ден ништо не ми се работи некако вчера толку сеистоштив што сакам од денес да почне викенд! Дај нешто да ме дигне со доволно кофеин
леле Еленче јас за момент се почувствував ужасно гладна и морав нешто да споделам со вас а зошто војна? Треба и ти да гледаш цртан? да повториш да не си заборавила нешто