Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Lele Predrag, sorry, pa si pisuvalo tamu ubavo, objavi nova tema, samo jas malce korava , ne prvo da procitam pa da jadam portokali..a ubavo mi vikaa da pocnam da si nosam ocila..Pozdrav do tebe i do site zenski, so sega gi nema ovdeka da se napieme . Sabota vecer e, mozeme i da se ispijanime nema da bide strasno utre ke spieme, ne se raboti . Ama vie izgleda site si iskacate po drugi kafici.. Togas, jas se parkiram pred televizor , polnam casa Sangrija i si uzivam. Se citame utre i sakam site da ve vidam ovdeka
Zarem i vecerva sama ke pijam u barot? Lele barem muzikata mi se pogodi http://www.youtube.com/watch?v=NMmj7dWmiyA ajde sankeru daj uste edno koktelce pa sto bide neka bide
tuka sum zlatna, kako sto rekov ama sega nekoi gosti od Krusevo mi dojdoa i moram da im obrnam vnimanie..ako ne se vratam, te cestam pijacka i se citame utre..eh, bas mi e zal, ama epten lugjevo ednas godisno idat..
Луѓе здраво,па дали конечно ке се напијам некоја пијачка во друштво? Ајде ајде па има за сите по несто,а еве и фина музика http://www.youtube.com/watch?v=oh1tC5F2b0c знам дека сите ќе уживаме
Добро утро и на тебе Весна но етбе те нема јас пак сама го пијам кафето утринско сама па ако има некој останато тука ајде заедно да се напиеме по едно Браво кафе
Еј па не ја видов и Весна дека била тука. Здраво Весна! Баш ми е драго што трите ке пиеме кафенце. Знае некој од вас да гледа на кафе да сменам турско наместо еспресо
уле ајде утре кога ке сме и двете уклучени ек ти гледам али мораш да пиеш македонско кафе.:)))) Само јас не знам толку стручно Предраг може постручно знае на Jack па ке го почастам може некогаш да видам што ке ми каже хехеххехеа до тогаш еве едно сеа во барот кој е присутен сите ги частам кој што пие еве Предраг еден Jack :)))) за сите па утре ке пиеме заедно
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.