Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ne mozam da poveruvam deka konecno nacekav nekoj za drustvo, jupiiiiiiiii, pa jas sum dobro elena, vikendot bas bev navamu natamu, nikako da stignam do kom, ali evo sega i drustvo imam
Еј драги рингерајковци одамна не сум пишала па еве сега најдов послободно време па и ад се напијам со вас еве гледам многу нови членови па супер ајде да ни се множат пријателите на РР.И еве сите да се напиеме по некој пијалок и тамана за празнициве ако има енкој ајде по еден коктел за почеток на празников најголем и за нашите нови и идни пријатели
Жени здраво, гледам дека не има повеќе, па ајде малку во барот, да направиме мала велигденска седенка. Каде бевте денес,како си поминавте?Јас дома со мажми така убаво си испековме пола јагненце,замезивме..абе убавини
< Поракaта ја уредил Elena -- 19.4.2009 20:19:09 >
Еве ме и мене на седенка доагам за по едно пиво еве за мене и за тебе Елена бидејки само тебе те гледам или пак ти си за нешто друго?Јас сум си дома во Крушево со моите со јагне убав ручек од се по нешто...
Поздрав до Кришево наше убаво, поздрав до тебе и твојата фамилија!Па може едно пиво,ваљда нема да се налути ова бебушот у мешето Еве идам само нешто за тебе да пуштам на радио РР
Eli Za moment pomisliv deka navistina postoi Kafe Bar Ringeraja i vednas posakav da vidam kade toa vie se sobirate, posakav i jas da bidam del od vaseto drustvo.. NAVISTINA PRIVLECNO , a i zosto da ne...zarem ne mislite deka tolku mnogu uspesni zeni kako NAS nemozat da sozdadat KAFE BAR RINGERAJA, jas sum sigurna deka moze i deka ke bide... e sega bidejki sum nov clen koj duri od denes stanuva aktiven NAZDRAVUVAM SO SITE VAS ZA MOJOT NOV POCETOK....ZIVELIIII
eve edno smesno kafence za tebe, a jas ke se napijam sokce za mojot vtor den ovde bas ubavo sto ima nesto vakvo, ne znaete kolku bev srekna koga vcera slujano ve otkriv
aaaaa ok, fala...blaze si ti doma si..ic ne mi se sedi na rabota da ti kazam..mi se odi doma i mi se trkala po krevet so Luka..toa mu e najubavo, obozava da go gnjavat i mazat
И со оглед на тоа дека се тркалам полека(6 месец сум трудна)овие промени на времето ме убиваат,ама не им се давам,туку цекај да пустиме и малку мизиче...
Агнес77 еве да се напиеме заедно,како си ми што правиш?Има ли нешто ново?
može, može, da se napieme zedno (evo kako ja to vježbam makedonski uz kaficu) ja sam dobro, ma ne dobro, ODLIČNO;) ali budem o tome pričala na forumu kad bude crno na bjelom ma mogu vam samo toliko za šaputati, englezi kažu paper pregnant
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.