Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Јупиииииииииии нема да пијам кафе сама,а јас таман стигнав а марта и јана си заминале,еве билјана за мене и тебе И баш ми е задоволство што се приклучи на страната и што ке разменуваме искуства
Билјана форумот е од 1 март,таа опција ја имаме,но сеуште е во изработка,ова е сосема за почеток,има уште мнооооооооооооооооогу интересни работи што се подготвуваат,па се надевам дотогаш ке се дружиме и ке ги дочекаме во најскоро време
helooo..nie samo sto se pribravme od super zvezda...dobro projdovme iako me iznervira edna rabota- ne sumznaela deka ona sto go gledame na tv od super zvezda vsusnost go pravat samo na edna pretstava na drugite e po tapa.. ne se fer
хахаха....па баш за таму бил...ај душиче, Јас така ја сватив пораката хехехе... Знаеш колку брзо лета времето, мислам вчера Воислав имаше 10 месеци...а еве го уште малце ќе полни 2 години
lele stvarno mnogu brzo pominuva...uste malku 1 godinka, ne mi se veruva, a kako vcera da bese koga imase samo 3 kila ama toa e...rasnat decata a i nie so niv
Мами па напиши рецепт за лазањи во делот кај што е поставена темата за готвење... Јас неколку пати имам пробано ама никако не ги погодувам, не ми се убави.... или јас сум лош кувар или рецептот ми е лош...
јас средив се и сега додека машката популација од семејствово спие, јас да искористам малку интернет инаку со Лука после нема шанси да се приближиш до компјутерот
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.