Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
lele Bebica i Bogdancanka, mi propadna vico`t, ama eve uste pivce nosam: LONG LIVE SHOPPING!!! Najdobriot prijatel na zenite... Dali znaete sto bi bil dijamantot koga zenata ne bi postoela? Obicen kamen.
A namesto za mene aj nesto za sin mi da zaspie mirno.Se vrti i place.Edna hipp kasicka za dobra nok? Ili cajce? Lele smea na strana ama ako se razbudi uste ednas , neznam koj poglasno ke place.
aj Bebica, pustaj masinata.... ama samo uste edno vic-ce
Dali znaes koga Baci otisol na Bitpazar i tamu davale pegli koj moze so polov organ da krene pegla ( po povod 8-mi mart)? I taka nas Baci, krenal pegla i pravo doma kaj Ajshe... Ajshe srekna, pegla li pegla. Po nekoe vreme., ete go Baci u dvor vezba vo dve kofi so kamenja kreva so polov organ... Proaga Trpe i mu vika: Aman be Baci, sto si zapnal? Aaaa, vezbam za vesh mashina...
Еј бпогданчанка сега една ракиичка на екс и оди полека нежно разбуди го мм. И не мисли на ништо друго освен на вас двајцата Или Анушка е пооригинална во предлозите Ајде Анушке, дај и совет на богданчанка
Sovet?! Ma kako nezno? Grubo i ostro, da se pocustvuva vistinski maz, a posle nezno... kako vikaat i najgolemite mazi stanuvaat malecki koga zenata im sepoti na uvce kolku se golemi
ооооо што убаво ми изгледа ама ке морам еден далерон да се напијам, главоболката ми станува неподнослива. Мислев тушот ќе ми помогне, ама не. Малку дружба со вас и ќе ми биде подобро!