Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
хаха нушкалаааааане можам да се откашам од Марко.лелел ете го пак вика,а дека му го кријам лаптопот,затоа и малку ме има!ми го зезна дигиталниот апарат и сега не му го давам но лаптопот!ајде еве и од мене нешто ,да не кажете ......
Ajde sega za site momentalno prisutni na forumot,po edno kafe i nesto blacko da ve pocastam zatoa sto postarot me izraduva od sabajle i mi donese pari za vtoro dete za tri meseci... Sega izgledam bas vaka,a istovremeno i vaka ,zosto neznam za sto poprvo da gi potrosam...
Леле конечно еве е, одсабајле немав нет па бев во болница на земам едни резултати да носам во институт да пресметале некакви вредности за имунолошки статус на Мила, па пред еден час кога си дојдов уште немав нет, па дигнав една паника, галама и сега се е во ред.Средено он лајн сум, па да видам што сте ми правеле утрово