Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Jas bukvalno ve gledav od prozor,ama ajde slednoto druzenje ke dojdam...Sega e sezona na NG-sni proslavi i mm sekoj den e na nekoja proslava,pa ne mozeme da se usoglasime...Ama slusam bilo super,a i na slikite toa se gleda...
Golem pozdrav do site ringerajkovci. Odamna me nemase pa sakav da ve pozdravam, ve citkav samo onaka kolku da ne ve zaboravam, mnogu mi nedostigate ama toa e i doma i na rabota i so Janicka i nema vreme. Kiss za site vas.
Ммм ама е вкусна... Јас преѓе пробав од баклавата што ја донесе "снаа ми" (идната снаа, девојката на брат ми) навистина беше убава. Утре чекаме баклавче од тебе denicka, те држеме за збор
ЕВЕ ме мене за кафе, едно огромноооооо,досега дремев нешто, баш како вчера да сум била во град и сум се направила леш (читај дрво пијана )а тоа Мила за прб пат во овие 5 месеци нешто ноќва кенкаше, плачеше, па не ми беше јасно што се случува