Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
аууу па незнам, нема некој посебно, ги правиш и ги раздаваш најпрво на дечиња и после на сите останати. Оди во темата постапалчиња и ке видиш пишуваа различно многу..
Мамичка3 како ке одиш? а ногата? како се снаоѓаш сега со гипсот?
хихихих...имам личен шофер,,едно дете од комшии ме вози кога треба негде да одам,ама утре мм е дома,а инаку денес пробав да ја возам колата ама нешто слабо ми функционира ногата
лелелел се растажив сега за најмалото најубавото...кај мајка ми е во неготино во саботата ги однесовме јас ваква не можам да го чувам..уффф ама се токмам среда да одам па и јас да седам таму,ама пак ќе видиме