Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Рингераја" 20.1.2010 14:43:56
zami
opa, ajde cestitki, ajde da ti trgne so lesno i za ostanatite
(Одговор на членот ripce )
RE: Кафе бар "Рингераја" 20.1.2010 14:46:51
mami
Честитам рипче..нека ти се со лесно и другите, па побрзо да завршиш
RE: Кафе бар "Рингераја" 20.1.2010 14:48:44
Adrijana
Cestitame i nie, a mozes i po edno kafe da pocastis, mene pocna dremka da me faka, a treba da odam na razgovor za rabota za edno saat ipol.
RE: Кафе бар "Рингераја" 20.1.2010 14:49:18
profesorica
рипче....честитки!!!
_____________________________ Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
RE: Кафе бар "Рингераја" 20.1.2010 14:50:41
ripce
ИЗВОРНА ПОРАКА: Adrijana Cestitame i nie, a mozes i po edno kafe da pocastis, mene pocna dremka da me faka, a treba da odam na razgovor za rabota za edno saat ipol. еве повели!
_____________________________ "Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
RE: Кафе бар "Рингераја" 20.1.2010 14:54:08
mis.
Рипче честитки и од мене па не се редат сега па и на дипломска да се частиме.
RE: Кафе бар "Рингераја" 20.1.2010 14:55:19
Bitolcanka
Честитки и од мене ripce, да ти се множат положените, да ти се намалуваат испитите и еден ден да не почастиш за кога ќе бидеш академски граѓанин
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Рингераја" 20.1.2010 14:56:59
Adrijana
ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce ИЗВОРНА ПОРАКА: Adrijana Cestitame i nie, a mozes i po edno kafe da pocastis, mene pocna dremka da me faka, a treba da odam na razgovor za rabota za edno saat ipol. еве повели! Mnogu fala, a nekoj den moze i u zivo da pieme po nekoe kafence, ko ke se potstople za i da gi noseme
RE: Кафе бар "Рингераја" 21.1.2010 19:01:39
mother 29
koj e za?sega ke si go m`snam vo eden zdiv mnjammmmmmmmmm
RE: Кафе бар "Рингераја" 21.1.2010 19:07:12
Еца
уф јас би кркнала едно, без оглед на тоа што пред 10 минути смотав половина милка бела
_____________________________ Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
RE: Кафе бар "Рингераја" 21.1.2010 19:11:57
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца уф јас би кркнала едно, без оглед на тоа што пред 10 минути смотав половина милка бела Леле и јас исто ама со лешници
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Рингераја" 21.1.2010 19:21:43
nadica
од ваква чоколада се дебелее
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Рингераја" 23.1.2010 20:51:12
penelopa
Devojki što vi se jade da ve poslužam
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Рингераја" 24.1.2010 1:26:54
nadica
повелете на една порција овошје
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Рингераја" 24.1.2010 1:28:58
S*B*
Сега би матнал едно кафе јако за да ме одржит буден до 08 сабајле.Ако лапнам од овошјево твое ќе треба да си легнам.
RE: Кафе бар "Рингераја" 24.1.2010 1:29:53
nutelizza
лелелеле таа милка ведннаш некој нека ја земе јас од денеска сум на здрав начин на исхрана зошто ја видов ( а имам таква во пакетчето од Петар )
RE: Кафе бар "Рингераја" 24.1.2010 1:32:00
S*B*
Лапни си ја ќе му помогнеш на детето нема да јаде многу благо.
RE: Кафе бар "Рингераја" 24.1.2010 1:33:08
nadica
za takva чоколада вреди да се жртвуваш
RE: Кафе бар "Рингераја" 24.1.2010 1:34:04
nutelizza
Не бива, не
RE: Кафе бар "Рингераја" 24.1.2010 1:34:17
S*B*
Сега да се жртвуват и одма после в кревет и жртва ќе бидиш до сабајле убо на стомачето благо да ти бидит.
RE: Кафе бар "Рингераја" 24.1.2010 1:35:46
Anushka
кој е за пиво?
RE: Кафе бар "Рингераја" 24.1.2010 1:37:00
S*B*
на работа сум не е никако можда ќе ми дојдит контрола после одма казнуле.
RE: Кафе бар "Рингераја" 24.1.2010 1:39:40
nadica
дај нешто жестоко ние од тиквешијата пивото не го сметаме за алкохол туку прехрамбен производ
RE: Кафе бар "Рингераја" 24.1.2010 1:43:17
S*B*
то мајсторе е ова ти се викат жена.
RE: Кафе бар "Рингераја" 24.1.2010 1:43:26
nutelizza
од пивото надоаѓа млеко
Анкета
imeto za moeto vtoro maze vanessa30 Aj ve molam za pomos okolu imeto za moeto vtoro detule, koe spored terminot treba da se rodi vo avgust - okolu praznikot uspenie na Sveta Bogorodica i sega sakame imeto soodvetno i da mu go dademe Marijan (
17% )
Marin (
18% )
Martin (
20% )
Marko (
45% )
Број на сите гласови: 179 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !