Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
леле жити мене немој толку официјално, хаха, ајде какво кафе ќе частиш?
Дечки еве сум и јас, само што се приклучив Ме изнасмеавте со муабетот Ќе ви се придружам и јас, ако ме частите кафе, ми се пие и тоа како. Со дечко ми преѓе пиев макијато во 1 кафич (по битолски ), но не го сметам тоа за кафе, турско си е турско. Таман ќе ми дојде 1 пред спиење
Да Еца, се средија, не кажав зашто знаев дека ќе се сетиш Се гледа и по постот дека сум расположена, за разлика од вчера... Се' е ок сега, конечно. Беше недоразбирање. Такви сме двата, на моменти како - и +, на моменти како 1 тело и 1 душа. Морам да признаам јас сум малку повеќе избувлива, морам да се контролирам. Мајка ми вели да сум одела на психијатар, да ми препишел некој доктор апчиња за смирување Но, си велам не сум дотаму дојдена, барем засега
Така е другар, сосема се сложувам Супер што има и машки на форумот, некогаш ни' треба мислење и совет и од маж Мислам дека мажите се поискрени, повеќе човек може да се довери за било што, подобро чуваат тајна, за разлика од нас жените и повеќе можат да не' разберат.
Па тоа е животот, караници, љубов, маки, среќа, тага, насмевки, солзи, сето тоа испреплетено. Затоа никогаш не ни е досадно, бидејќи се е неизвеснот, не знаеме што ни носи утрото. Треба само да научиме со готовност да ги прифаќаме сите работи во животот и се ќе биде полесно и поубаво.
Ако почниш од сега со апчиња аи свршила работа кај ќе ти бидит крајот.Имаш уште многу работи за поминвење.Само ведро расположение и опуштено.Мора да попуштате и едниот и другиот.
Мајка ми вели да сум одела на психијатар, да ми препишел некој доктор апчиња за смирување Но, си велам не сум дотаму дојдена, барем засега
Поздрави ја мајка ти и кажи и дека имаш ти терапија со дружење на рр , на психијатар можеш слободно да одиш на еден разговор, бидејќи ќе си ја олесниш душата, ќе си искажеш се што имаш, а знаеш дека таму ќе остане, а за апчиња да не зборуваме, ни да слушнам. И мило ми е што си расположена вечерва.
Баш така. Никогаш не пијам апчиња, дури и да сум надвор од контрола. Попрво би се напила кафе, отколку апче. Додека сум на муабетот гледам дека никој не не' части кафе. Еве по 1 од мене да се напиеме. Мислам дека сме 3 будни ова време, ако има уште некој нека се пријави.
Поздрави ја мајка ти и кажи и дека имаш ти терапија со дружење на рр , на психијатар можеш слободно да одиш на еден разговор, бидејќи ќе си ја олесниш душата, ќе си искажеш се што имаш, а знаеш дека таму ќе остане, а за апчиња да не зборуваме, ни да слушнам. И мило ми е што си расположена вечерва.
[/quote]
Фала ти Еца и тебе, а и на нашиот драг пријател од посилниот пол-С.Б. Секако дека оваа терапија ја применувам, многу е покорисна, поубава, поедноставна Секое лошо за добро е, велати точно е навистина. Само некогаш треба да помине долго време за да се решат некои работи, да се надминат. Секоја врска (мислам и секој брак) има период на криза и храброст е да се издржи истата. Послабите се повлекуваат, поупорните продолжуваат, се обидуваат и со тоа зајакнуваат. Некогаш животот ни' наликува на филм, шпанска серија и не ни треба да гледаме сапуници, повеќе учиме од самата наша реалност. Животот е најголемо училиште.
Најверојатно само ние тројцата сме расположени за кафе и дружба, другите можеби се само со знак - online, т.е. со зелена боја Се изгледа тешко кога гледаме од страна, кога се плашиме да пристапиме и директно да му погледнеме во очи на проблемот и обратно. Добро е да се води и битка, макар да е и макотрпна, за да се почувствува радоста од победата.
Ако, 1 машко си со 2 женски моментално, малцинство си, мораме да се покажеме Во Охрид, како што предложи, можеме да се собереме в лето, на кафенце покрај езеро, супер би било. Здравје, има време, ќе биде и тоа. Кај вас како е во бракот? Се карате често и за ситници? Кој повеќе попушта?
П.С. Ако сакате да се префрлиме кај темата chat или и тука е ок, порелаксирано во кафе-бар. Со добро кафе оди и добар муабет
Ние сме релативно малди во брак година и пол.А претходно во врска 7 години.Пред да се роди Филип се каравме меѓу нас односно за нас за дома нешто па сега се караме за детето.Јас сум тој што попушта и одма ми поминуват.АС сопругата е малку по така тврда.Ама пак сме супер.И седи тука кафич(битолски) сие кафич,
На РР досега трета смена on-line сум само јас другите сите сте до 03 можеби најповеќе и можеби некоја РР-ка се приклучува додека го дои бебето.Иначе по цела ноќ сум сам.А некој викенд да организираме МАРАТОН за дружење на РР цела ноќ.
Јас работам и прва и втора и трета мацо. Морам, и да си легнам сега Мила за некое време ќе мора да ја надојам, па Мартина ќе стане да мочка, па пак Мила, па на Мартиан водичка ќе и се припие, па ќе дојде 7 часот кога станувам да ја носам Мартина во градинка и така пак нов ден....и се во круг. Здравје еден ден ќе дочекаш, па јас ќе те прашувам како издржуваш.Само нека е за убаво.
С.Б 7 години се многу години брат, ама нели врска е едно, брак е друго. Сигурно постојат работи за кои едноставно не си знаел за неа или таа за тебе нели?
Претпоставував дека тоа ќе го кажеш за сопругата. Ние жените сме попроблематични, поситничарки, потврдоглави и понервозни. Не ви е лесно сигурно, но мора да не разберете. Сепак на нас паѓаат повеќето домашни обврски + деца + гости + работа/факултет (доквалификација и сл. ако има)... Освен тоа, девојките одат во друг дом, мораат да се прилагодат кон нова средина, ново семејство, поголеми обврски и сл. За вас машките се е многу поедноставно (барем мислам и така изгледа).
Да да дефинитивно пред да се земеме и јас на работа и таа си шеткавме ај до ове до онде сега друго во секој поглед.Едно е со некој кога ќе си 2,3,4 сати во денот,а друго е кога ќе си по 24 часа.Додуша ние отпрвин не се гледавме јас ноќна таа ноќна па не ќе се погодеа мсените и така ама све поминува само љубовта останува ако нема нешто да ја повреди.
На мојата сопруга можам само да и честитам откако се зедовме беше при крај со факултетот дома+работа+фак+учење ноќе+гости.Јас не би издржал ни еден ден.Има некој работи што жените се многу многу поиздржливи од нас мажите.И тука ви пуштам рака.