Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Да, наши сме Прва, интернационална, научна конференција - "Надарените и талентираните - креатори на иднината". Имаше учесници од повеќе земји, имавме свои трудови кои ги презентиравме и ни ги објавија во зборник во 2 дела. Малку далеку ни беше хотелот, се изнавозив со такси. Штета што немав баш друштво за шетање. Повеќето спиеја во хотелот, па сама одев и се враќав. Со роднините прошетав покрај езерото по мостот-новиот. Наредниот ден дојде дечкото, бевме до Плаошник и Канео.
Да, човек и сам да шета низ Охрид е убаво. Имаше млад дечко-Јапонец, сам шеташе, сликаше. Малечките дечиња се смееја кога го видоа, интересен им беше. Замисли сам човек-Македонец да шета низ Јапонија Мала држава сме, не треба водич... Кога одев по мостот замислив желба, го допрев мојот хороскопски знак и си фрлив паричка во езерото. Интересна замисла. Многу е убав тој дел, мостот. И Билјанини извори, реновирано, прекрасно е.
It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
Има ли некој да ми прави друштво за кафе во барот, да се освестам малку, ноќта е пред мене уф леле што не ме боли мене главата, што не качам јас температура, само ангелчињата да ми се здрави, се би направила
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.