Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 22:55:14
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Ај што сте ми убави сите три, ама ќе ми извините најмалата е најубаваааа Да, нема лутење - таа е лепотица
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 22:59:31
Viktori
Палешка и Битолчанка супер сте!!! Миа е срцка најубава, и на сликата фали Тереза! Јавно изјавувам дека сум заљубена во неа!!!
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:01:59
Martins mom
Терезаааа, ќе одам в комшии - се ќе кажам... Да те пази дечко ти, оти и жени почнаа да те сакат
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:02:54
Тања РР
Мнооооооогу сте убави ама Миа е најубавата
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:02:59
Viktori
Мислиш ќе и се лути???? А бе не заебавај
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:08:27
tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Терезаааа, ќе одам в комшии - се ќе кажам... Да те пази дечко ти, оти и жени почнаа да те сакат погрешна проценка,двајцата бевме поканети
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:10:33
Martins mom
Разбран е дечко и, современ...не се лути тој Битолчанка, не се сликавте со дечко ти на пиво фестот да ве видиме
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:11:27
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Терезаааа, ќе одам в комшии - се ќе кажам... Да те пази дечко ти, оти и жени почнаа да те сакат погрешна проценка,двајцата бевме поканети За друго зборам...за ова што те сака Виктори
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:14:03
tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Разбран е дечко и, современ...не се лути тој Битолчанка, не се сликавте со дечко ти на пиво фестот да ве видиме седи па ти,какво лутење сабота одиме и ние,да не останиме покусо а останатите слики на Битолчанка се во тајност
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:16:27
tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори Палешка и Битолчанка супер сте!!! Миа е срцка најубава, и на сликата фали Тереза! Јавно изјавувам дека сум заљубена во неа!!! сега го видов овој пост,затоа не те сватив од прва Мартинс мам ама Виктори ти се зезаш со мене а
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:19:24
Viktori
не се зезам! Жими мајка озбилна сум! Да не ги паѓам другите у депресија ама на минатите слики ми беше фаворит!
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:20:55
Gari68
Тереза стави слика да те видиме ,дали е Виктори во право.
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:22:30
Viktori
БетПеееееееееееееееееет!!! собирај детево големо!!!!!!!!
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:23:40
vezilka RR
Их, што сте убаи сите три..
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:26:52
Палешка РР
Арно си беше човекот во тајност, го зафркнавме Битолчанка и дечко и ја држеа Миа за да ги фати мајата, ама сликите се во тајност
< Поракaта ја уредил Палешка -- 15.7.2010 23:27:55 >
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:27:23
Палешка РР
Фала везилка
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:29:08
Bitolcanka
Фала Тања и Везилка Палешке не издавај се до толку и ти - ќе се караме
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:29:41
Gari68
Абе се зафркнав што ви кажав,ама ај се стори . А за пиво фест размислуваме и ние да го посетиме ,па ќе видиме што ќе биде.
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:31:16
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka Фала Тања и Везилка Палешке не издавај се до толку и ти - ќе се караме Готово пријателке, молчам
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:32:03
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Разбран е дечко и, современ...не се лути тој Битолчанка, не се сликавте со дечко ти на пиво фестот да ве видиме Се сликавме, ама не сакам многу да се експонирам во јавност + со Палешка дојдовме до единствен заклучок - не сум фотогенична. Ќе не видите низ градот
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:44:57
Martins mom
RE: Пиво фест во Прилеп 22.7.2010 16:44:55
Snowhite RR
Ау имало РР дружба во Прилеп за време на пиво фест, јас дури сега видов, штета што не дознав да ве дружевме и ние...
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Пиво фест во Прилеп 22.7.2010 17:22:35
Bitolcanka
Знам дека не беше активна последно време, претпоставував дека си busy, затоа не те побарав. Ај нареден пат, без известување јавно - или surprise
RE: Пиво фест во Прилеп 22.7.2010 22:40:07
Snowhite RR
Не бев баш busy, само бев на гости, е па сега, речи, не можи и гости да бркаш и да се дружиш со рр-ки на пиво фест а? хехехе Нема проблем, нека биде и без известување, сакам пријатни изненадувања Се надевам вие убаво поминавте на пиво фест
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Пиво фест во Прилеп 22.7.2010 23:31:11
Bitolcanka
Да, убаво поминавме. Од РР-ки само Палешка ја запознав, се видовме за кратко, се сликавме - ме изненади убаво баш пред да си одиме И јас обожавам изненадувања. Нареден пат можеме ден-два предвреме да се договориме, да се собериме во поголем број, не мора да е некој фестивал, голем настан Повелете и вие во Бт - ќе видите какви домаќини сме
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 23.7.2010 10:33:09 >
Анкета
За доилки.пеперутка16 Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?