Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 22:55:14
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Ај што сте ми убави сите три, ама ќе ми извините најмалата е најубаваааа Да, нема лутење - таа е лепотица
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 22:59:31
Viktori
Палешка и Битолчанка супер сте!!! Миа е срцка најубава, и на сликата фали Тереза! Јавно изјавувам дека сум заљубена во неа!!!
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:01:59
Martins mom
Терезаааа, ќе одам в комшии - се ќе кажам... Да те пази дечко ти, оти и жени почнаа да те сакат
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:02:54
Тања РР
Мнооооооогу сте убави ама Миа е најубавата
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:02:59
Viktori
Мислиш ќе и се лути???? А бе не заебавај
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:08:27
tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Терезаааа, ќе одам в комшии - се ќе кажам... Да те пази дечко ти, оти и жени почнаа да те сакат погрешна проценка,двајцата бевме поканети
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:10:33
Martins mom
Разбран е дечко и, современ...не се лути тој Битолчанка, не се сликавте со дечко ти на пиво фестот да ве видиме
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:11:27
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Терезаааа, ќе одам в комшии - се ќе кажам... Да те пази дечко ти, оти и жени почнаа да те сакат погрешна проценка,двајцата бевме поканети За друго зборам...за ова што те сака Виктори
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:14:03
tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Разбран е дечко и, современ...не се лути тој Битолчанка, не се сликавте со дечко ти на пиво фестот да ве видиме седи па ти,какво лутење сабота одиме и ние,да не останиме покусо а останатите слики на Битолчанка се во тајност
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:16:27
tereza
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори Палешка и Битолчанка супер сте!!! Миа е срцка најубава, и на сликата фали Тереза! Јавно изјавувам дека сум заљубена во неа!!! сега го видов овој пост,затоа не те сватив од прва Мартинс мам ама Виктори ти се зезаш со мене а
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:19:24
Viktori
не се зезам! Жими мајка озбилна сум! Да не ги паѓам другите у депресија ама на минатите слики ми беше фаворит!
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:20:55
Gari68
Тереза стави слика да те видиме ,дали е Виктори во право.
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:22:30
Viktori
БетПеееееееееееееееееет!!! собирај детево големо!!!!!!!!
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:23:40
vezilka RR
Их, што сте убаи сите три..
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:26:52
Палешка РР
Арно си беше човекот во тајност, го зафркнавме Битолчанка и дечко и ја држеа Миа за да ги фати мајата, ама сликите се во тајност
< Поракaта ја уредил Палешка -- 15.7.2010 23:27:55 >
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:27:23
Палешка РР
Фала везилка
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:29:08
Bitolcanka
Фала Тања и Везилка Палешке не издавај се до толку и ти - ќе се караме
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:29:41
Gari68
Абе се зафркнав што ви кажав,ама ај се стори . А за пиво фест размислуваме и ние да го посетиме ,па ќе видиме што ќе биде.
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:31:16
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka Фала Тања и Везилка Палешке не издавај се до толку и ти - ќе се караме Готово пријателке, молчам
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:32:03
Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Разбран е дечко и, современ...не се лути тој Битолчанка, не се сликавте со дечко ти на пиво фестот да ве видиме Се сликавме, ама не сакам многу да се експонирам во јавност + со Палешка дојдовме до единствен заклучок - не сум фотогенична. Ќе не видите низ градот
RE: Пиво фест во Прилеп 15.7.2010 23:44:57
Martins mom
RE: Пиво фест во Прилеп 22.7.2010 16:44:55
Snowhite RR
Ау имало РР дружба во Прилеп за време на пиво фест, јас дури сега видов, штета што не дознав да ве дружевме и ние...
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Пиво фест во Прилеп 22.7.2010 17:22:35
Bitolcanka
Знам дека не беше активна последно време, претпоставував дека си busy, затоа не те побарав. Ај нареден пат, без известување јавно - или surprise
RE: Пиво фест во Прилеп 22.7.2010 22:40:07
Snowhite RR
Не бев баш busy, само бев на гости, е па сега, речи, не можи и гости да бркаш и да се дружиш со рр-ки на пиво фест а? хехехе Нема проблем, нека биде и без известување, сакам пријатни изненадувања Се надевам вие убаво поминавте на пиво фест
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Пиво фест во Прилеп 22.7.2010 23:31:11
Bitolcanka
Да, убаво поминавме. Од РР-ки само Палешка ја запознав, се видовме за кратко, се сликавме - ме изненади убаво баш пред да си одиме И јас обожавам изненадувања. Нареден пат можеме ден-два предвреме да се договориме, да се собериме во поголем број, не мора да е некој фестивал, голем настан Повелете и вие во Бт - ќе видите какви домаќини сме
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 23.7.2010 10:33:09 >
Анкета
Одредување на полот.Admin Колку е веродостојно определувањето на полот со ултразвук? Вашето искуство е: