pucilda -> RE: колку често сексуални односи (18.9.2012 9:12:43)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: MarilynMonroe Почнав да ја читам темава и после неколку страни престанав... Секс неколку пати неделно?! Тоа за нас стана минато... Имаме скоро 5 месечна ќерка, после 40те дена крварење по породувањето едвај чекав да имаме интимни моменти, мислев се полека се врати на нормала... но изгледа не било така. Почнавме да имаме односи 2-3 пати месечно, и навистина не знам на што се должи тоа... јасно ми е дека е уморен од работа, јасно ми е дека имаме мало бебе, но дали е тоа оправдување кое е реално или само прикриваме некој проблем? Јас мислам дека за овие години кои ги имаме (под 30) е навистина чудно ова. Се почесто ми се случува да сонувам како имаме односи а во реалниот живот како да се откажувам од тоа. Едноставно почнав да сум навистина незаинтересирана... Секој ден е иста приказна... Јас сум дома со малата, мм ќе си дојде од работа, ќе јадеме, после тоа малку ќе се занимаваме со малата, а вечерта или некој ќе дојде или ние некаде сме, па после јас ја успивам а сопругот кога ќе си легне заспива за минута... нема интерес воопшто за нешто поинаку од тоа... вистина е дека јас сум со малата... но ако сакаме, знам дека можеме... сега веќе знаејќи како стојат работите не се замарам и заспивам со малата. До кога ќе биде вака навистина не знам, но се надевам дека е само период, зошто ако не е... :( Ми недостига... lele tekstov kako jas da sum go napisala,
|
|
|
|