Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Кое женско име е најзастапено кај Рингера... 1.7.2010 20:47:38
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
за Јаните и за сите рингерајчиња!!!
п.с. Кај е Ники сеа а? а?
тука сум малку натпреварувачки дух, не е важно кое ќе биде најбројно
Со имињата е чудно, не знаеш дали сакаш да бидеш меѓу најбројните или оние што се ретки и единствени, уникатни. Како и да е за сите мали рингерајки и рингерајковци
RE: Кое женско име е најзастапено кај Рингера... 26.4.2011 9:22:02
Yummy Mammy
Eve i mojava Sofija da ja prijavam da ne bide pokuso
Inace pred 2,5 - 3 godini koga nie razmisluvavme za ime, site ne prasuvaa po koja baba e krstena posto na site im se cinese starovremsko. Sega na igraliste barem 2 drugi decinja se vikaat isto Sofija.