Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Кое женско име е најзастапено кај Рингера... 8.9.2012 7:31:40
babyblue
Definitivno najzastapeni zenski iminja kaj nas se Jana i Jovana. Mislam deka site sto gi poznavam ja krstija kerkata Jana a site ostanati Jovana. Iminjata se ubavi, makedonski ama stvarno e mnogu. Koleska mi ja krsti Jana, starosvaticata ja krsti Jana, prviot komsija ja krsti Jana, bratuced mi ja krsti Jana. Taka bilo porano so imeto Elena. Koga bev vo sredno so mene vo klas imase 7 Eleni, i 4 godini gi vikavme po prezime.
RE: Кое женско име е најзастапено кај Рингера... 8.9.2012 8:12:22
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: babyblue
Definitivno najzastapeni zenski iminja kaj nas se Jana i Jovana. Mislam deka site sto gi poznavam ja krstija kerkata Jana a site ostanati Jovana. Iminjata se ubavi, makedonski ama stvarno e mnogu. Koleska mi ja krsti Jana, starosvaticata ja krsti Jana, prviot komsija ja krsti Jana, bratuced mi ja krsti Jana. Taka bilo porano so imeto Elena. Koga bev vo sredno so mene vo klas imase 7 Eleni, i 4 godini gi vikavme po prezime.
Леле навистина е така. ММ кога излезе со предлог ќерка ми да ја крстиме Јана јас го немав слушнато името со години. Познавав само една Јана, баба од комшии. ММ дошол до идејата бидејќи мајка му се вика Јордана па редуцирал три букви и испадна Јана. Немав поим дека за три години името ќе стане тоооолку често но сепак за мене сега тоа е најубавото име на светот
RE: Кое женско име е најзастапено кај Рингера... 8.9.2012 10:23:37
Maca25
Вчера го вртам албумот за гласање за најубаво бебе/дете на фб и гледам еден куп девојчиња со име Кјара. На секоја страна имаше по едно девојче така што се вика. Едно време помислив да не е истото?!?!