Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
moreeee sve mladi curi na forumov, tuk i tamu nekoja nad 30 da se cekiram uste ednas pred dve nedeli 34 i odlicno se cuvstvuvam, zdrava, prava, ubava, ko sega da mi pocnuva zivotot
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
26 napolniv pred 3 meseci. a ti razocarana uste imas 19 godini mirisas na bebeshko mleko se nervirass sto deca nemas jas koga bev na tvoj godini zimi gospod mleko pijev po 2 litra i so maz mi igravme igri. hahaha a ti mlada se nerviras kas mislev 30 gosini imas pa ti si bila bebce uste be mila ke bide ne se sekiraj kissss golem od mene
ne se plasi na bratucet mi zena 8 godini nemase a 38 godini ima dve ivf napravi prvoti pobaci na 3 meseci skoro na 2 to ivf bliznaci edno i prezivea isto i jatrvata nekzina samo sto taa ima masko zensko bliznaci