LoveableMe RR -> RE: Хормонална рамнотежа-услов за бременост (24.6.2014 16:14:55)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful Девојки, имам едно прашање - бидејќи некои од испитувањата за ваучер ќе бидат истечени во август, кога ќе почнеме со ivf, и треба пак да проверувам хормони и маркери. Ај маркерите лесна работа, него колку е флексибилно тоа што за хормоните мора да одам на трет ден од циклус? Според календарот, третиот ден ќе ми биде сабота или недела, и не знам што тогаш, како да направам... Што мислите? ИЗВОРНА ПОРАКА: scared Hopeful laboratorijata za hormoni na gak raboti i sabota i nedeli i praznici taka da slobodno mozes da ides tamu [sm=smiley1.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful Of, mene upatot mi e za vo Idadija, treba da prasam i oni da ne rabotat... [sm=smiley13.gif] maticnata i prosliot pat me prati tamu, demek pomalce guzva imalo... ako ne, kje izvadam nov upat, toa e toa. Fala ti [sm=smiley1.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: scared Moj sovet e da si zemes nov upat za na gak najdobro ispituvaat hormoni i nema voopsto guzva brzo ide , osobeno pa sabota-nedela ziv covek nema , rezultatite odma gi davaat ( istiot den) i ubedlivo najubavo bockaat tamu[sm=smiley36.gif] od drugi mesta strav imam od tamu ne [sm=smiley36.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Zoya Hopeful покрај на ГАК и на клиничка биохемија ги вршат хормонските испитувања и во сабота и во недела. Проверено, јас имам правено. Лелее женички колку сте брзи и супер што давате информации корисни, само вака може да си помагаме во борбата за [sm=nosecka.gif]. Хопефул, те чекаме со резултати кога ќе земеш, позз
|
|
|
|