Natuska85 -> RE: Градник за доење (9.4.2012 13:18:51)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet za 150 denari si kupiv,ne go nosev dolgo,ama mn e prakticno.nemora da e lisca ili neznam koja firma,bitno pamuk da e:)))))))))))) ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi Мамички од каде купувате градник за доилки? Влошки за градникот? Која цена се отприлика? И дали ми треба за во болница? Мене ми донесоа подарок градник, ама не го користев ич зашто не доев. А такви влошки за градникот има во аптека, околу 100 денари мислам дека беа, а во кутијата имаше околу 30 парчиња. Почекај за градникот, не брзај. Убаво ти вика Беатрис, нема да ти треба ни за дома, дома така ќе си шеташ, без градник. [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР Градник за доење јас си купив од една продавниза за веш во комплекс Млечен, за 400 денари, го изнаносев и дома и надвор и после доење, многу пријатен беше, обичен, памучен, практичен и ефтин... душата му ја извадив, ми се искина, баш денес го фрлив, после 3 години [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|