|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Чамче-муабет
17.8.2010 14:22:55   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: blue_blue

Везилка,

абе не кажа дали дознавте за бебето дали е машко или женско?

Хи,хи..зарем не сум кажала? Машко е, ние дури и име му смисливме, Никола..

(Одговор на членот blue_blue)
Непосредна врска до пораките: 676
17.8.2010 14:32:03   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

ИЗВОРНА ПОРАКА: blue_blue

Везилка,

абе не кажа дали дознавте за бебето дали е машко или женско?

многу убавоuser posted image user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 677
17.8.2010 14:41:16   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

Ехее значи годинава ептен машки дечињаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 678
18.8.2010 14:32:03   
Snowhite RR
Мамички како сте? Мене срцево ми плаче, Михаил сабајлево се разбуди со нечуен плач, како вриштеше, онака никогаш не вриштел, не знаев како да го смирам, не знаев што да направам, малку после презаспа и кога се разбуди 5 мин беше и после пак исто

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 679
18.8.2010 14:36:49   
mama26
snowhite prvo na pamet sto mi tekna e deka ne e cudno da imalo grcevi detetouser posted image .ali na lekar da go odneses.da si prasas .

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 680
18.8.2010 14:42:29   
Snowhite RR
Не можев да допишам, пак плачеше,бевме на лекар, ама после ќе ви пишам што како ни рече,

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 681
18.8.2010 14:51:01   
mama26
daj boze da e se vo red user posted image user posted image .srcinja. bebe neznae da kaze.najveke gi sakam.

Непосредна врска до пораките: 682
18.8.2010 23:22:25   
Maca25
Како сте ми рингерајки? некако сте ми мирно денес?? јас ја легнав нина, се изнашетавме, ја истрчавме низ трговски и дома на нанање.Ја видовме и тета Julie пред трговски.
Што има ново?

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 683
19.8.2010 0:03:15   
Тања РР
Јас да кажам добро сум, Маца. Јана не сака да спие а цело време кенка и ги трие очињата.
Бевме прееска кај моите па заспа по пат во колата и сега и се скрши сонотuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 684
19.8.2010 1:00:16   
Тања РР
Snowhite видов дека си активна. Како е Михаил? Се смири ли?
Гушки за него.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 685
19.8.2010 1:12:58   
Snowhite RR
Спија сега, сонце мало плачеше скоро цел ден. Значи да довршам, така избезумена сабајле кога по втор пат се разбуди и пак силно плачеше, успеав да го облечам некако и јас да се облечам заедно со него во раце и трк кај докторката, среќа ни' е блиску, го прегледа, го наслушна, стомачето, грлото, ушите, и установи дека грлото му е црвено, а ушите рече не може со ламбата да види некакво воспаление, ама бидејќи реагираше кога му ги прегледуваше рече можно е внатрешно да му се воспалени, па ни даде Цефаклор за грлото, Неомицин дексаметазон капки за во ушите, а рече денска да му давам Парацетамол сируп да му ја ублажи болката. И така цел ден се држевме во раце, беше мирен, ќе си игра, се смее и одеднаш ќе писни, веројатно одвреме навреме ќе почуствуваше болка и тогаш и со ништо не се смируваше. Срцево ме боли уште повеќе, кога не знае да каже, а јас не знам како да му помогнам. Се надевам утре ќе биде подобар

Непосредна врска до пораките: 686
19.8.2010 1:27:50   
Тања РР
Кутро сонценце малечко. Воспалението на уво боли мнооооогу, најверојатно е тоа. Ајде ќе помине брзо, не грижете сеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 687
19.8.2010 1:56:25   
Snowhite RR
Се надевам дека не е воспаление на увото, бидејќи докторката не виде воспаление, ама превентивно ми даде капки, јас после дома го стегав кај ушето да видам дали ќе го боли и не реагираше, се надевам дека е само грлото, зошто пред отприлика еден месец му беше малку зацрвенето, ама го излечивме без антибиотик и сега мислам дека пак го повтори, со помин нека му е, мајки сме ќе издржуваме за нашите сонцина. Ти благодарам за грижата Тања

Непосредна врска до пораките: 688
19.8.2010 23:02:12   
jovanka
Sreken rodenden Nutelizza!
user posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 689
19.8.2010 23:48:53   
nutelizza
Фала бе Јованка значи секогаш мислиш на мене. И секаде

user posted image

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 690
19.8.2010 23:51:03   
Тања РР
Среќен роденден и од мене Нутелиза. Се` најдобро.

(Одговор на членот nutelizza)
Непосредна врска до пораките: 691
19.8.2010 23:54:01   
nutelizza
Фала администраторкеuser posted image да си жива и здрава, ја се плашев од осаменост на мојот роденден кога син ми заспа а види рр секогаш е тука

Непосредна врска до пораките: 692
20.8.2010 13:39:56   
mama26
deneska denot tolku mi e bezveze.ne od luge da bidam iskrena.tuku nekoja depresija taka nesto......

(Одговор на членот nutelizza)
Непосредна врска до пораките: 693
20.8.2010 14:05:17   
agnes77
честитики нутелиза

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

deneska denot tolku mi e bezveze.ne od luge da bidam iskrena.tuku nekoja depresija taka nesto......

јас исто така, само мислам да од луѓе ... не знам колико дуго могу издржати прије да се ми до краја сломи срцеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 694
20.8.2010 14:16:38   
vezilka RR
Среќен роденден nutelizza и се најубаво!!

Немој така Агнес, знаеш као викаат трпение-спасение. И мене ми се крши срцето кога те читам и знам дека овие нашиве од центарот се заникаде..ама јас имам добро ќувство за тебе. Ќе биде, ќе видиш user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 695
20.8.2010 23:28:51   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

честитики нутелиза

јас исто така, само мислам да од луѓе ... не знам колико дуго могу издржати прије да се ми до краја сломи срцеuser posted image
ti si mnogu jaka zena agnes....ke izdrzis i gospod e so tebe.na iskreni dusi so tolku ljubov kako tvojatauser posted image

Непосредна врска до пораките: 696
20.8.2010 23:31:30   
agnes77

ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

честитики нутелиза

ti si mnogu jaka zena agnes....ke izdrzis i gospod e so tebe.na iskreni dusi so tolku ljubov kako tvojatauser posted image

благодарамuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 697
20.8.2010 23:47:25   
Julie1
Јас само да ве поздравам од мојот роден град... Вечерва навистина ја чуствувам разликата во тeмпераитура, дури по долги ракави седев во двор оваа вечер... преку ден беше жешко но затоа сега се чуствуваат благодетите на Шара... Ве гушкам сите user posted image

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 698
21.8.2010 0:27:28   
amelbebe
zdravo zenski kako ste

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 699
21.8.2010 0:36:56   
mama26
dobra vecer amelbebe.fala na prasanje dobro,kako ste vie?

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 700
Страница:   <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali kupuvate od kineskite prodavnici?

Da (0%)

Ne (20%)

Ponekogas (80%)

Број на сите гласови: 5

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!